Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУ мережі розкритикували підготовку параду до Дня Незалежності. Там жінки марширують на підборах

Міноборони обмежило можливість коментувати допис

У мережі розкритикували підготовку параду до Дня Незалежності України. Фото з репетицій опублікували у Facebook Міністерства оборони. На них видно, як учасниці маршу крокують на підборах.

У дописі додали, що на цьогорічному параді жіночу «коробку» представлятимуть курсантки Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

За словами майора Євгена Балабушки, нині тренування відбуваються двічі на день: від 7:30 до 8:30 і від 15:00 до 18:00. За цим графіком займаються всі учасники параду. Імовірно, ближче до 24 серпня графік тренувань ставатиме щільнішим.

«Курсантки йтимуть одягнені в спідниці та взуті в туфлі на підборах. Який же лютий сором. Дівчата служать у тій самій військовій формі, що й хлопці, дівчата носять таке ж військове взуття (талани), як і хлопці. То чому вони вимушені витримувати багатогодинні тренування на підборах, на яких апріорі під час несення служби не ходить взутою військовослужбовиця ЗС України?» – написали у Facebook спільноти Жіночого ветеранського руху.

Після негативної реакції користувачів Міноборони обмежило можливість коментувати допис.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.