Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація«Дівчинка – це атмосфера. Хлопчик – це досягнення» – пишуть у книзі, яку закуплять в бібліотеки

У ній дають «психологічні поради на кожен рік дитини»

Міністерство культури та інформаційної політики затвердило список книг, які будуть придбані для бібліотек. До переліку ввійшла книга «Щоб у 16 не було запізно» авторки Марини Ланге.

У книзі йдеться про те, що «дівчинка має будувати взаємини зі всіма, а хлопчика слід спрямувати на досягнення». На це звернув увагу експерт із питань гендерної рівності Микола Ябченко.

У книжці, яка містить «психологічні поради на кожен рік дитини», пишуть, що дівчинка вже народжується з жіночими якостями. Для неї «дуже важливо створити простір й оточення, щоб вона проявила природне вміння спілкуватися, умиротворення, цнотливість і здатність надихати».

У виданні зазначають, що хлопчику щодня потрібно напрацьовувати чоловічі чесноти, створювати ситуації, де він зможе проявляти цілеспрямованість, відповідальність, захист, а також щедрість та аскетизм.

«Якості дівчинки проявляються від того, яка в неї аура. Вона зайшла – і кімната наповнилася радістю. Чи, навпаки, усі напружилися та захотіли піти [...] Про хлопчика, як і про чоловіка, говорять не стан чи слова, а лише дії та вчинки», – ідеться в книжці.

Загалом за державний кошт придбали 689 книжкових видань. 616 бібліотек отримають 333 372 примірники.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.