Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація«Жіночка в кабінеті»: президент Володимир Зеленський вдався до сексизму

Під час свого виступу у Верховній Раді

Президент України Володимир Зеленський вдався до сексизму: уже вдруге під час виступу він вжив зневажливе слово «жіночки». Про це повідомляє «Повага».

Під час свого виступу у Верховній Раді щодо нових функцій у порталі «Дія» Зеленський сказав таке: «Тепер призначити або перерахувати пенсію нашим поважним людям може не жіночка в кабінеті, а онук на дивані».

У виданні зазначають, що президент України не вперше використав зневажливе слово «жіночки». У грудні 2020 року він порівняв українські ЗМІ з «жіночками, які цілодобово сидять на лавочках біля під’їздів».

У лютому 2020 року Зеленський також вдався до сексизму на Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі. Тоді при спілкуванні з присутніми президент сказав: «Хай жінка перша скаже, це правильно...» Коли її перебив чоловік із залу, Зеленський відреагував: «Та почекайте, ви ж не жінка, ви людина серйозна!»

Нагадаємо: 30 листопада на сайті Офісу президента опублікували заяву, у якій вказали, що Зеленський підтримав ратифікацію Україною Стамбульської конвенції Ради Європи про запобігання домашньому насиллю та насильству стосовно жінок і що наразі завершується підготовка до подання відповідного законопроєкту.

Фото: ОП

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.