Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяВикладача запорізького коледжу звинуватили в сексуальних домаганнях. Що відомо

Місцевий інтернет-паблік оприлюднив відео, яке записали студентки

Поліція почала перевірку інформації щодо можливих сексуальних домагань викладача одного із запорізьких коледжів. Як повідомляє пресслужба поліції Запорізької області, інформацію оприлюднили в одному з місцевих інтернет-пабліків.

«У повідомленні йдеться про викладача одного з місцевих коледжів, який нібито тривалий час сексуально домагається своїх студенток. Зі слів студентів, керівництво навчального закладу всіляко «покриває» посадовця», – зазначають у поліції.

Як зазначає inform zp.ua, ситуація, імовірно, сталася в Запорізькому електротехнічному коледжі. Підозрюваний – завідувач кафедри дизайну Віталій Гончаренко. Інтернет-паблік «ЭтоЗапорожье» оприлюднив відео, яке записали студентки коледжу під час розмови з викладачем.

На відео чоловік напідпитку розмірковує, які сексуальні дії мали б вчинити студентки. Одній зі студенток викладач сказав, що не буде до неї чіплятися, бо вона «страшненька».

У поліції повідомили, що раніше не отримували звернень з цього приводу. Співробітники відділку поліції №1 Запорізького районного управління розпочали перевірку за викладеною інформацією.

Фото: Запорізький електротехнічний коледж

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.