Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяЄ питання: куди звернутися за безкоштовною психологічною допомогою

Гарячі лінії та платформи

Останні дні ми перебуваємо в стресі та тривозі як ніколи раніше. Якщо ви не можете подолати ці відчуття самостійно, зверніться до психотерапевтів, які продовжують працювати.

Зібрали платформи, де надають допомогу безкоштовно.

Центр «Інтеграція»

Контакти: 067 594 9446, 095 913 6941

Психотерапевти цього центру мають досвід роботи з людьми, які жили в зоні бойових дій і/або потерпали від подій, які травмували психіку. Вони надають допомогу людям із посттравматичним стресовим розладом, депресією й іншими розладами. До центру можуть звернутися як діти, так і дорослі.

Lifeline Ukraine

Контакти: 7333

Гаряча лінія Lifeline Ukraine працює для запобігання самогубств й підтримки психічного здоров’я. Консультанти працюють 24/7 і навіть за великої кількості дзвінків намагаються відповідати оперативно. Ви можете говорити про тривогу та будь-що, що лякає.

Національна психологічна асоціація

Команда національної психологічної асоціації організовувала безкоштовну психологічну допомогу для громадян України. Для того, щоб з вами зв’язалися спецалісти, треба заповнити гугл-форму.

«Разом»

Тут можна обрати фахівчиню та зв’язатися з нею для вирішення будь-яких проблем. В описі профілю є теми запитів, на яких знається спеціаліста та посилання на її контактні дані.

«Розкажи мені»

Для зв’язку з психологом треба заповнити анкету та чекати на дзвінок. Зараз платформа може бути перенавантежною, тому доведеться чекати довше.

Telegram-бот «Друг»

@friend_first_aid_bo

Бот першої психологічної допомоги з алгоритмом дій у травматичній ситуації. Тут є поради щодо того, як уберегти ментальне здоров’я в стресовій ситуації.

Телефон довіри Київського міського психоневрологічного диспансеру №5

Контакти: 044 456 17 02, 044 456 17 25

Консультації на гарячій лінії надають цілодобово й за необхідності можуть направити до лікаря.

Teenergizer

Психологи-консультанти надають психологічну допомогу текстово. Для цього треба зайти на сайт і залишити повідомлення у відповідному вікні. Зазвичай платформа працює для підлітків, однак зараз відповідають усім.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.