Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяЄ питання: як уберегтися від мародерів

Є питання: як уберегтися від мародерів — Ситуація на Wonderzine

Бережіть себе та сусідів

Багато людей виїхали з домівок, тому їх легко пограбувати. Розповідаємо, як уберегти себе та своїх сусідів від мародерства.

Якщо ви виїжджаєте з квартири або просто спускаєтеся в тимчасове сховище, не забудьте надійно зачинити квартиру та поставити на сигналізацію машину.

Наглядайте не тільки за своїм майном, а й за сусідським. Якщо чуєте підозрілі звуки на вашому поверсі, подивіться у вічко, чи ніхто не намагається вломитися до якоїсь з квартир. Якщо ви бачите мародера, зателефонуйте в поліцію.

Варто прибирати будь-які маячки, що людини немає вдома або що вона не користується своєю машиною. Витягуйте з їхніх дверей і поштових ящиків реклами, просто папірці, клейкий папір на замках, монетки. Якщо йдеться про автомобілі, то витягайте папірці з-під двірників і дверцят, відклеюйте скотч від замків та наліпки зі скла.

Також краще закрити доступ до чатів будинку та ОСББ новим людям і не відповідати на перекличку квартир. Якщо необхідно зібрати інформацію по тому, хто лишився, щоб триматися разом, краще цю інформацію надсилати в приватні повідомлення довіреному відповідальному або голові ОСББ.

Фото: Icon8

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.