Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістPolaroid миттєвого друку в колаборації з Фондом художника Кіта Гарінґа

Polaroid миттєвого друку в колаборації з Фондом художника Кіта Гарінґа — Вішліст на Wonderzine

Яскраво-червоний колір і дизайн Гарінґа

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

€139.99

Polaroid

У співпраці з Фондом художника Кіта Гарінґа Polaroid випустили лімітований комплект камери миттєвого друку та плівки до неї. За словами розробників, колаборація натхненна «спільним духом демократичної творчості» між брендом і митцем.

«Ще з часів найкращої пори в Нью-Йорку 80-х Кіт Гарінґ і Polaroid захоплювалися одне одним. Партнерство з Фондом художника настільки природне, що для нас це майже як повернення додому. Ми пишаємося, що можемо зберегти спадщину Кіта, тому підійшли до цієї колекції як до чергової відзнаки його дивовижної роботи», – поділилася Марта Мартінез, генеральна директорка Polaroid.

Камера Polaroid Now i-Type має відрегульований спалах і двооб’єктивний автофокус, що забезпечує якість і чіткість знімку. Щодо дизайну, яскраво-червона камера прикрашена фірмовими чорно-білими ілюстраціями Гарінґа. Кольорова плівка i-Type представлена у 12 різних стильних дизайнах замість класичних білих рамок Polaroid.

Кіт Гарінґ – американський попарт художник, популярність якого припала на 80-ті роки. Значну частину робіт він присвячував соціальній активності: митець пропагував безпечний секс та обізнаність щодо СНІДу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.