Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ГардеробГероїні Wonderzine Україна про улюблені речі та ставлення до трендів

Піарниця, флористка, журналістка про речі, які дорогі серцю

Героїні Wonderzine Україна про улюблені речі та ставлення до трендів — Гардероб на Wonderzine

ДЛЯ РУБРИКИ «ГАРДЕРОБ» ми фотографуємо красиво, самобутньо або дивно одягнених людей у їхніх улюблених речах і просимо розповісти пов’язані з ними історії.

У цьому році ми говорили з дівчатами про формування їхнього стилю, ставлення до трендів і вподобання в одязі. Пропонуємо вам зазирнути до їхнього гардероба й надихнутися на експерименти.

Ірина Евора

флористка-дизайнерка

Зараз я майже нічого не купую у вінтажних магазинах, бо переросла цей стиль. Мені хочеться сучасного функціонального одягу. Та й узагалі стала рідше купувати речі. Мені подобається суміш технологій і дизайнерський кежуал або спортивний стиль.

Читати


Мирослава Шевченко

ілюстраторка, дизайнерка

Можу одягнутися, як принцеса, у якусь об’ємну спідницю й узути масивні черевики на платформі. І відчуття, нібито я йду в мультяшному кліпі на вбивство монстрів. Часто ловлю себе на тому, що хочу збільшити дитячі речі до великих розмірів і ходити в них, тому що вони більш продумані, прикольніші, зручніші, ніж дорослі.

Читати


Настя Калита

журналістка

Усі речі дуже легко комбінуються між собою, бо створені в якомусь одному стилі або мають специфічну історію. Я негативно ставлюся до масмаркету, тому що, якщо говорити про екологію, він якраз найбільш негативно на неї впливає.

Читати


Катерина Мотрич

піарниця

Якщо говорити про колірну гаму, то всі мої речі не яскраві, тому добре комбінуються між собою. Це зазвичай бежевий, чорний, білий і рідко коли синій чи рожевий. Мені подобається робити акцент на собі, а не на речах.

Читати

Яніна Сич

Дизайнерка

Загалом у мене є якась постійність у виборі речей. Ось зараз мені подобаються штани палацо – і в мене в гардеробі висять штани тільки цієї моделі й тільки темних кольорів. Відчиняєш шафу – і все однакове. Але мені так комфортно.

Читати


Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.