Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ІнструкціяПрактика: з чим носити джинсову спідницю

Практика: з чим носити джинсову спідницю — Інструкція на Wonderzine

Культове повернення

Ми невпинно стежимо за новими тенденціями, але трапляється, що якусь модну річ не знаємо, з чим комбінувати. Вирішили звернути увагу на найпомітніший і простий у реалізації тренд – джинсові спідниці.

Цього сезону актуальними будуть як міні-, міді-, так і максіспідниці з деніму. Розповідаємо, з чим їх носити.

Максіспідниця і плетений светр

Досить простий спосіб у стилі кантрі: максіспідницю з блакитного деніму потрібної потертості – яку, до речі, найпростіше знайти у вінтажному магазині. Її можна комбінувати зі светром, зв’язаним гачком, який напевне знайдеться в шафі вашої мами.

Доповнити можна ковбойскими черевиками з бахромою.

Речі: Zara, Pinko, Ash

Блуза з мереживом і мідіспідниця

Цього літа романтичні блузи з мереживом і об’ємними рукавами «увірвалися» в модні тренди й не збираються здаватися. Щоб урівноважити дівчачу романтику – пропонуємо носити такі блузи з джинсовою мідіспідницею і ковбойськими напівчоботами.

Речі: H&M, Isabel Marant, Isabel Marant

Плетений кардиган і джинсова спідниця вільного крою

Цей образ відсилає нас до епохи 70-х. Але чому б ні? Часом хочеться бути дівчиною з фільмів Годара. Тому сміливо доповнюйте його високими чобітьми, беріть із собою романтичний настрій, друзів – і вечір у стилі «нової хвилі» вам запам’ятається надовго.

Речі: Totem, MM6 Maison Margiela, Paris Texas

Світшот, джинсова мініспідниця та «Мартінси»

Тотал-блек знову повертається. До того ж, такий образ на стику дев’яностих і нульових сьогодні відтворити простіше простого: трикотажний світшот з якимось яскравим написом у вашому гардеробі напевно є, а джинсове міні чекає свого часу десь на антресолях. Поєднайте все це з «Мартінсами» й щільними чорними колготами – і спокійно можна відправлятися на вечірку або навіть в офіс, якщо у вас вільний дрес-код.

Речі: Heron Preston, Sea, Dr. Martens

Джинсовий піджак і мініспідниця

Скажемо так: цього сезону джинсу не може бути багато. Тому можете сміливо комбінувати джинсову спідницю з піджаком із деніму. А доповнити образ можна мінімалістичними білими кросівками. Просто й максимально зручно.

Речі: Diesel, PortsPURE, Lacoste

Текст:

Анна Хаєцька 

редакторка Wonderzine Україна

Фото:

Farfetch, Moda Operandi, H&M, ZARA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.