Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ІнструкціяПрактика: з чим носити хайкери

Практика: з чим носити хайкери — Інструкція на Wonderzine

З костюмом, кюлотами чи сукнею

Міжсезоння – досить непередбачувані щодо погодних умов. Тому щоби не залежати від погодних умов, краще мати в гардеробі взуття на масивній підошві, яке буде зручним як в дощ, так і за хорошої погоди.  Отже, саме час придбати хайкери. Це черевики для прогулянок на природі, які перейшли з категорії взуття для спорту до маст хеву для міста в холодні сезони. Їхня назва походить від англійського hiking – піший туризм. Саме тому хайкери відрізняються функціональністю: вони теплі, довговічні та стійкі до різних природних умов.

І хоча практичні та масивні хайкери раніше вважалися спортивним взуттям, сьогодні стилізувати їх можна по-різному. Дизайнери пропонують моделі зі шкіри, на підборах або ж базові із грубою підошвою для щоденних образів. Показуємо, з чим саме можна комбінувати таке взуття.

Із сукнею

Масивні черевики стилісти радять поєднувати з контрастними легкими сукнями в ніжних відтінках із флористичним принтом. Романтичний образ зі зручним взуттям можна доповнити гольфом і курткою за холодної погоди або косухою чи жакетом, коли надворі буде тепліше. З аксесуарів влучними будуть пара сережок або берет.

РЕЧІ: Ruslan Baginskyi, AnnaSun, Zara, Ivory Dylan

З костюмом

Щоби не витрачати багато часу на збори, одягніть із хайкерами улюблений костюм. Неважливо, чи це піджак із брюками або в’язаний комплект – грубі черевики підійдуть чи не на всі випадки життя. Штани вільного крою можна заправити в хайкери й не боятися сльоти надворі.

РЕЧІ: Remain Birger Christensen, Stradivarius, Grenson

Зі спортивним одягом

Не можна забути і про найкомфортніший варіант. Худі – універсальна річ, яку часто комбінують із хайкерами у streetstyle-образах. Навіть простий образ можна зробити цікавим: пошукайте в шафі зручні лосини або спортивні штани, поекспериментуйте з комбінаціями кольорів. Такий образ підійде як для прогулянки з домашнім улюбленцем, так і для зустрічі із друзями на каву.

РЕЧІ: Zara, H&M, KnitelxJamemme, Proenza Schouler

Зі шкіряним жакетом

Повторити образ героїні Зої Кравіц із серіалу «Меломанка» можна, скомбінувавши довгий шкіряний жакет із хайкерами. Свій плащ Роб носить із сукнями, довгими сорочками та бойфренд-джинсами. Як і більшість глядачів, ми надихнулися стилем героїні й щиро віримо, що виглядатимемо так само круто.

РЕЧІ: Deadwood, H&M, Agolde, Bogner

З кюлотами

Зручним кюлотам і практичним хайкерам можна додати романтичного акценту – сорочку з рюшами або бантом. Такий образ одночасно стриманий і стильний, тож підійде і для побачення, і для важливої зустрічі. У залежності від приводу, пасуватимуть мінімалістичні сережки, прикраса для волосся та сумка, яка вмістить все необхідне.

РЕЧІ: Galvani, Mango, Goldsign, Pavlina

Зі спідницею

Радимо поєднати тренд із функціональністю: базову сорочку та однотонну мідіспідницю з модним в’язаним жилетом і хайкерами на підборах. Головне – не переобтяжувати образ і не забувати про теплі колготки.

РЕЧІ: Gucci, Zara, Andersson Bell, Valentino

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.