Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильSweet home: 11 речей для дому, з якими взимку буде затишно й тепло

Sweet home: 11 речей для дому, з якими взимку буде затишно й тепло 
 — Стиль на Wonderzine

Від аромасвічок до пледів

Узимку ми більше часу проводимо вдома, а цього року через пандемію такої перспективи точно не уникнути, тому варто підготуватися до цього заздалегідь. Зробити оселю затишнішою й підняти настрій навіть у найпохмуріший день допоможуть приємні й милі речі, наприклад: аромасвічка чи м’який плед.

Ми потурбувалися про ваш комфорт і зробили підбірку речей, які зроблять перебування в оселі більш радісним і приємним.

Аромасвічка Patternlab Home

Без ароматичної свічки важко уявити затишний зимовий вечір. Ми радимо влаштувати вдома спа-салон за ідеальним сценарієм: ванна з бульбашками, аромасвічка й улюблена музика. Соєва свічка із серії «Kraft Побажай» від Patternlab Home якраз підійде для такої нагоди. А естетичний дизайн із дерев’яною кришкою буде чудово виглядати навіть як декор.

₴‌ 315

Бомба для ванни Lush

Ще одна річ, перед якою важко встояти в холодну пору року. Бомба для ванни «Сутінки» поєднує ніжні блакитний і рожевий відтінок та сяє візерунками нічного неба. До її складу входять олія лаванди та іланг-ілангу, тож вона буде ідеальним доповненням для вечірнього релаксу.

₴‌ 195

Капці Oysho

У м’яких домашніх капцях завжди затишніше. Нова пара зі святкової колекції Oysho виготовлена зі штучного хутра й входить до лінійки Join Life, яка включає речі з переробленого поліестеру. Тому ви не лише зігрієтеся, а й зробите свій внесок у збереження планети.

$ 47.50

Піжама Sleeper

 Хоча комплекти Sleeper можна спокійно носити й на вечірку, за теперішніх обставин вони будуть дуже доречні саме вдома. Лляна піжама Bubble Gum представлена в шести кольорах. Для тих, кому швидко стає спекотно через потужність опалення, є ідентичний комплект із шортами.

$ 175

Маска для сну Balcony

Маска для сну буде вдалою покупкою для любителів подрімати довше, коли за вікном уже пробивається проміння сонця або ж коли захочеться влаштувати собі сонну годину вдень. Бавовняна маска від Balcony дуже м’яка на дотик, а тому комфортна та підійде для чутливих очей.

₴‌ 210

Рослина

Узимку не забувайте піклуватися не тільки про себе, а й про домашні рослини: зелені друзі додають затишку оселі й очищають повітря. Обрати рослинку вашої мрії можна як у магазинах, так і на сайтах уживаних речей, де часто продають вирощені власноруч рослинки.

₴‌ 149

Чашка Hmarunka

Улюблені гарячі напої в гарному посуді стають ще смачнішими. Біла керамічна чашка від Hmarunka із зображенням зайчика в затишній піжамці: у ній особливо смакуватиме тепле какао перед сном.

₴‌ 300

Плед Ferina Mad Hands

Вироби для дому від українського бренда Ferina Mad Hands допоможуть створити атмосферу теплого сімейного затишку. Плед із візерунками в стилі печворк не тільки підніме настрій, а й даруватиме комфорт у холодну пору року. Те, що треба для перегляду нового серіалу або улюбленої частини «Один вдома».

₴‌ 1100

Butlers

Варто тільки уявити, як гарно будуть переливатися пелюстки чаю всередині цього інстаграмного заварника Black Beauty від Butlers. Але він не лише естетичний, а й зручний у використанні: його перевагою є функціональний дизайн з великою ручкою із неіржавної сталі.

₴‌ 470.90

Фоторамка Jysk

Хоча цього року людство зіткнулося з багатьма неприємностями, не слід забувати й про приємні моменти. Радимо роздрукувати улюблену світлину й помістити в рамку: так теплі спогади будуть зігрівати надією на краще та підніматимуть настрій.

₴ ‌125

Блокнот Hiver Books

Уже більше семи років бренд паперової продукції Hiver Books випускає естетичну канцелярію, а також робить колаборації з ілюстраторами. Чистий блокнот із зображенням, яке можна роздивлятися дуже довго, чудово підійде для малювання або написання планів на прийдешній рік.

₴ ‌155

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.