Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильМандарини, кориця, ваніль. 11 аромасвічок для святкового настрою

Мандарини, кориця, ваніль. 11 аромасвічок для святкового настрою — Стиль на Wonderzine

Свято наближається

Яким ви уявляєте ідеальний зимовий вечір? Улюблений різдвяний фільм, плед, какао... Для повної картинки бракує тільки аромасвічки. Ось кілька варіантів, які можна подарувати друзям або залишити собі.

Diptyque Moonlit Fir Candle

Аромат зимового лісу для Moonlit Fir склали з есенції сибірської й канадської сосен, нот евкаліпта, розмарину й м’яти. Це одна з трьох свічок різдвяної колекції Diptyque, яку ілюстрував художник Уго Гаттоні. Інші – синя з лебедем і червона з левом – пахнуть апельсином і корицею та трояндами і прянощами.

₴‌ 1 190 

Yves Rocher «Яблуко – Кориця»

Якщо бракує часу приготувати духмяний пиріг, придивіться до святкової колекції Yves Rocher. Ця яскраво-помаранчева свічка пахне соковитими яблуками й корицею та дарує відчуття затишку.

₴‌ 249

The Homest Grandma's Cookies

«Next year will be better», – приписують поряд із новорічним привітанням творці аромасвічки Grandma’s Cookies. Зимовий бестселер бренда виправдовує свою назву: тут і шоколадний крем, і ваніль, і мед. Свічка відразу оформлена як подарунок, тож витрачати час на пакування не доведеться.

₴‌ 599

Zara Home Oriental Light

Oriental Light сподобається поціновувачам деревних ароматів. У композиції: ноти пачулі, сандала й кедра. На додаток до свічки, Zara Home пропонують аромадифузори, мило та лосьйон для тіла з цим ароматом.

₴‌ 599 

Jo Malone London Orange Bitters Home Candle

Свічка від Jo Malone, співзвучна однойменному одеколону, присвячена одному з головних святкових символів – мандаринам, тож стане ідеальним подарунком для любителів цитрусових. Також серед нот – апельсин, померанець, чорнослив і сандал.

₴‌ 1 050

Teplo Happy New Year

Свічка від українського бренда Teplo має дійсно святковий аромат, адже пахне ігристим вином. У композиції: виноград, жасмин, троянда, амбра й сандал. Велика свічка розрахована на 50 годин горіння, тож стане чудовим супутником для довгих зимових вечорів.

₴‌ 580

Esteban Teck&Tonka

Teck&Tonka від французького бренда Esteban пахне прянощами, деревом і солодкуватими бобами тонка, а після запалення мерехтить, ніби святкова гірлянда.

₴‌ 666

Gunia Project Silence Soy Candle

Свічка ручної роботи з назвою «Тиша» точно допоможе налаштуватися на релакс. За заспокійливий аромат відповідають мускус, конопля, кедр і ветивер. Талий віск з оліями можна використовувати для масажу, а підсвічник, оформлений у вигляді пташки, повторно наповнити після використання.

₴‌ 1300

Yankee Candle Cinnamon Stick

Yankee Candle – популярний виробник оригінальних ароматів для дому, тож їхні різдвяні колекції завжди залишаються інтригою. Ми радимо свічку Cinnamon Stick насиченого помаранчевого кольору, яка наповнить кімнату пряним ароматом кориці.

₴‌ 574

Glasslight Home Alone

Український бренд Glasslight закликає розслаблятися зі свічкою Home Alone з ароматом деревини й нотою тютюну. «Навіть найуспішніша людина має побути на самоті. Вимкнути телефон, запалити свічку, заспокоїти думки», – пишуть творці свічки. Те, що треба напередодні святкової метушні.

₴‌ 999

Jysk White Tea Soy Candle

Для тихих і затишних вечорів обирайте свічку з ароматом білого чаю. Таку, у мінімалістичному підсвічнику й за доступною ціною, можна знайти в Jysk.

₴‌ 169

Текст:

Анастасія Матрунич

Редакторка:

Таїсія Куденко

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.