Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильУ чому зустрічати Новий рік, якщо ви святкуєте вдома

У чому зустрічати Новий рік, якщо ви святкуєте вдома — Стиль на Wonderzine

Сукні, капці та комплект піжами

Цього року світ зіткнувся з багатьма випробуваннями, тож чи не кожний очікує на його закінчення. Саме тому навіть в умовах локдауну нам хочеться зустріти Новий рік по-особливому, у затишній домашній атмосфері. Яскравий святковий образ можна створити як із піжами й капців, так і з блискучої сукні або теплого светра. Ми обрали речі, які допоможуть визначитися з убранням у новорічну ніч.

Піжама

Напевно, ніякий модний одяг не можна порівняти зі зручною, м’якою піжамою. Вибір святкувати в комплекті домашнього одягу стане символічним через події минулого року, і таке вбрання точно подарує тепло на всю ніч уперед. Але попереджаємо: у комфортній піжамі ви ризикуєте провести свято на дивані. Хоча кого це зупиняє?

Речі: Olivia von Halle, Pour Les Femme, Sleeper

Капці

Цей пункт у списку має прямий зв’язок із попереднім. Але в себе вдома дрес-код обираєте ви, тому зручні капці можна комбінувати хоч із коктейльною сукнею. Такий варіант взуття ідеально підійде для новорічної ночі: капці зігріють ніжки під час вечері, а перед танцями їх можна легко скинути.

Речі: Kachorovska, Oysho, Women’s Secret

Сукня

Якщо напередодні Нового року у вас немає святкового настрою, радимо дістати з шафи свою улюблену сукню. У 2020-му нагод для створення святкових образів майже не було, тож чому б не зробити це на Новий рік, хоч і вдома. Астрологи радять зустрічати 2021-й у ніжних і природних відтінках: білому, чорному, блакитному, зеленому або ж у модних цього сезону блискітках. Вдалі приклади бачимо в Mango та H&M.

Речі: H&M, Mango, By Malene Birger

Комбінезон

Комбінезон стоїть десь посередині між святковим і комфортним одягом. Він практичний і стильний одночасно. Якщо вам легко стає спекотно, обирайте модель вільного крою із шортами. Для вишуканішого образу зверніть увагу на комбінезони більшої довжини з поясом у стилі 70-х, як в Alice+Olivia.

Речі: Alice+Olivia, Zara, Saloni

Футболка з принтом

Якщо вдома з опаленням вам важко уявити себе у святковому вбранні, придивіться до яскравих футболок із гарним принтом. Це може бути лого улюбленої групи, кадр із фільму або різдвяна цитата. Ще одна перевага футболки: її можна скомбінувати зі зручними піжнамними штанами або ж зі спідницею.

Речі: Stella McCartney, Sporty & Rich, H&M

Светр

Ми вже писали про затишні светри, які зігріватимуть взимку. Для святкування Нового року пропонуємо придивитися до більш незвичних дизайнів – ugly christmas sweater. Дивакувата назва цих светрів не завжди збігається з тим, як вони виглядають. Дійсно святкові, милі та стильні варіанти можна знайти як у масмаркеті, так і в люкс-сегменті.

Речі: Pull&Bear, Miu Miu, H&M

Прикраси

Прикраси – чудовий спосіб додати святковий елемент у комфортний образ. Зверніть увагу на актуальні масивні каблучки, аксесуари для волосся або намисто з перлинами. Мінімалістичний образ можна прикрасити парою акцентних сережок.

Речі: Gucci, Mango, Zara

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.