Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильПрактика: з чим носити об’ємне худі взимку

Багатошарові образи для холодної погоди

Практика: з чим носити об’ємне худі взимку — Стиль на Wonderzine

Худі – універсальна річ для теплих зимових образів, яку можна комбінувати чи не з усіма предметами гардероба. Коли стрімко падає температура за вікном, на допомогу приходить багатошаровість. 

Першим капюшон до светра додав американський бренд Champion у 30-х роках минулого століття. Тоді худі призначалися для спортсменів і робітників, аби захищати їх від негоди. Та популярним цю річ зробив культовий фільм «Роккі», який з’явився на екранах у 1976-му. Після цього сіре худі, як у головного героя, прижилося в гардеробі не лише спортсменів, а кожного, хто мріяв про цю зручну річ.

Для когось худі може асоціюватися лише з повсякденним образом, але насправді є багато способів для його комбінування. Дизайнери пропонують експериментувати з худі різної довжини та не боятися додавати комфорт у вечірні образи. Розповідаємо, з чим носити худі.

Зі шкіряними штанами

Шкіра – один із трендів цієї зими, тож чому б не поєднати його з комфортним худі? Щоби розбавити гардероб, замініть звичні джинси на шкіряні штани прямої посадки та комбінуйте їх із верхом спокійного відтінку. Наприклад, худі білого або бежевого кольору. Вдалі моделі можна знайти як серед бюджетних, так і серед люксових брендів.

РЕЧІ: взуття – Grenson, худі – Syndicate, легінси – Zara, біні – Johnstons of Elgin

Із сорочкою

Якщо просто худі здається надто «безпечним» варіантом, спробуйте одягти під нього сорочку. При цьому вона повинна бути більшої довжини, ніж худі. Це комфортний вибір для офісного образу, якщо це дозволяє робочий дрес-код. У ньому ж можна вийти на вечірню зустріч із друзями. Худі із сорочкою можна поєднати із класичними штанами або джинсами, а як взуття підійдуть кросівки з хутром або черевики на підборах.

Речі: черевики – Bershka, сорочка – Zara, худі – Mcq, джинси – H&M

Зі спортивним одягом

Комфорт – понад усе. За натхненням далеко йти не треба: інстаграм- блогерки пропонують обирати зручні речі в гармонійних відтінках і комбінувати в багатошаровому образі у стилі 90-х. Слід пам’ятати, що кожний наступний шар одягу повинен бути об’ємнішим за попередній. Наприклад, спортивки можна поєднати з худі й теплим бомбером або дутою курткою короткої довжини. Щоби закріпити результат, доповніть образ бейсболкою, як у Вікторії Бекхем у 90-тих.

РЕЧІ: бомбер – Mango, худі – Ksenia Schnaider, штани – Nike, кросівки – Veja, бейсболка – Zara

Із тренчем

Можна сказати, що це класичний спосіб комбінування худі. З настанням більш-менш теплої погоди ми з радістю звільняємося від усіх шарів одягу та залишаємо лише легке пальто або тренч. З останнім можна поєднувати будь-яку річ, що знайдете у шафі: джинси (краще mom або скіні), спортивки або спідницю.

Речі: джинси – J Brand, тренч – Mango, худі – Poustovit, кросівки – Zara

Зі спідницею

Згодні, спідниця – не найфункціональніша річ для зимових прогулянок, але вcе можливо за правильного комбінування й теплим колготкам. Щоби не чекати приводу дістати з шафи улюблену спідницю, спробуйте поєднати її з об’ємним худі. Не надто претензійний і стильний одночасно образ. Або одягніть під худі асиметричну сукню – подібний одяг стилісти радять поєднувати саме з універсальними речами, як худі.

РЕЧІ: черевики – Aeyde, худі – H&M, спідниця – Diane von Furstenberg, сумка – Zara

Із блейзером

Якщо залишається мало часу до зустрічі із друзями і треба швидко зібрати образ, підійде комбінація худі з об’ємним блейзером. Так, це дещо незвичне поєднання, та, якщо правильно підібрати фактури речей, образ вийде стильним і сміливим одночасно. До цього модного прийому часто звертається шведська модель Ельза Госк, комбінуючи худі нейтрального кольору із блейзером із гіпертрофоновою лінією плеча. До цього образу підійдуть комфортні джинси або однотонна спідниця, також можна додати чокер.

Речі: джинси – Zara, блейзер – L’Аgence, худі – Mango, чоботи – Grenson

Текст: 

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.