Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильЩо й де купувати: зимовий розпродаж в онлайн-магазинах

Що й де купувати: зимовий розпродаж в онлайн-магазинах — Стиль на Wonderzine

Які речі варті уваги

Сезон розпродажів почався. Це чудова можливість переглянути свій wish list і придбати щось із червоним цінником. Головне правило не захопитися та не накупити зайвого, адже в період знижок радять придивлятися саме до базових елементів гардероба, які будуть гармонійно комбінуватися з вашим одягом.

Ми підготували список брендів, які влаштували зимовий розпродаж, і зауважили, на які речі слід звернути увагу.

Syndicate

В українського бренда Syndicate на знижках можна знайти комфортний та універсальний одяг: теплі шапки-біні в усіх кольорах, рукавички, прямі джинси lazy jeans зі шнурком і стильні oversize-жакети зі знижкою 50%.

Zara

Магазин Zara також оголосив розпродаж речей із нових і минулих колекцій. На сайті бренда є короткі сукні для побачень і домашніх вечірок, комфортні трикотажні костюми та м’які кардигани для теплих образів та акцентні аксесуари.

Sleeper

Якщо ви давно мріяли про комплект від одного з найпопулярніших брендів піжам в Україні, зараз є шанс отримати його за зниженою ціною. Окрім лляних сетів зі штанами та шортами, зі знижкою продають сукні для літніх образів і сумки-трансформери, які можна використовувати як пляжні підстилки. Також до 15 лютого з покупкою двох і більше речей діє знижка від 30%.

Всі. Свої

Тут можна підтримати українських дизайнерів після локдауну та проглянути знижки мультибрендової мережі. Ба більше, розпродаж у магазині досить різноманітний: шкіряні черевики Madiro, пальто на весну Selfie by Deeva, сукні з візерунком Grass і багато іншого.

ASOS

Британський мультибрендовий магазин ASOS пропонує одяг зі знижкою до 80%. У категорії sale – яскраві спортивні костюми, які мотивують зайнятися нарешті спортом після зимових свят, модні цього сезону блузи з бантом, шкіряні спідниці довжини міді та черевики для весняних образів.

Lamoda

Український маркетплейс пропонує знижки до 80%. Тут можна знайти одяг на всі випадки життя: від спортивного одягу, кросівок і теплої куртки до спідниці з флористичним принтом і легкого топа, адже весна вже незабаром.

Must Have

Український магазин масмаркету Must Have пропонує речі зі знижкою до 70%. Вибір великий: в’язані светри для повсякденних образів, костюм у клітинку для роботи або навчання, комбінезон для святкування та сукня з поясом, щоб комбінувати з косухою для виходів у теплу погоду.

Butler’s

Якщо новий одяг не потрібен, але хочеться прикрасити оселю, завітайте на сайт Butler’s. Зі знижкою здебільшого продають новорічні прикраси, але можна знайти й усе необхідне для домашнього затишку: настільні лампи, штучні рослини, миски для смачненького та форми для випічки.

Ksenia Schnaider

В українського бренда Ksenia Schnaider діють знижки на їхні найпопулярніші моделі: берет із переробленого деніму, короткий жилет із кишенями, мюлі з пір’ям, створені в колаборації з Morobé, і модель джинсів demi-denims, як у Белли Хадід.

Intertop

Пару взуття за приємною ціною можна пошукати на сайті Intertop, де знижки сягають 70%. До костюму підійдуть лаконічні лофери, до принтованої сукні-міді – чорні ботильйони, а коли за вікном сніг, знадобляться черевики з хутром.

Текст: 

Анастасія Матрунич

Фото: 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.