Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильДомашній офіс: 11 речей для робочої атмосфери

Домашній офіс: 11 речей для робочої атмосфери — Стиль на Wonderzine

Від утеплювача чашок до світильника

У 2020 році багатьом із нас довелося звикати до нових реалій і влаштовувати офіс у себе вдома. З того часу ми побували на місці фрілансера, який намагається балансувати між домашніми справами й обговоренням робочих питань у піжамі. І хоча комусь такі умови здаються простішими, іншим важко бути продуктивними, коли все навкруги відволікає від роботи.

Ми зібрали 11 речей, які допоможуть прикрасити робочі будні в домашніх умовах.

Підставка для ноутбука

Ця підставка чудово впишеться в робочу атмосферу з кількох причин. По-перше, із нею ви можете працювати, сидячи на дивані. По-друге, до ніжки приєднана підставка для чашки, щоб улюблений напій був прямо під рукою. Висота регулюється, тому її можна зафіксувати, як вам зручно. Підставка IKEA доволі компактна й легко складається, тож не буде займати багато місця в кімнаті.

₴ ‌649

Підставка з підігрівом

Зі всіма дедлайнами та повідомленнями можна забути про свою каву або чай, які швидко остигають. Якщо вам це знайомо, проблему може вирішити компактна підставка із зарядкою. Живлення автоматично вимикається, коли ви прибираєте чашку з основи.

₴ ‌239

Планер на тиждень

Кожна година може буде розписана, навіть якщо ви працюєте в чотирьох стінах. Щоб не перейматися купою справ, записуйте все в планер: зустрічі в Zoom, дедлайни, список покупок – так ви не будете піддаватися зайвому стресу й помічатимете свої успіхи.

₴ ‌499

Зволожувач повітря

Зі зволожувачем у приміщенні ваші очі не будуть так швидко втомлюватися від екрану, оскільки він запобігає виникненню синдрому «сухого ока» й цим знижує навантаження на зір. Також він необхідний, коли працює опалення, оскільки повітря стає надмірно сухим, що негативно позначається на здоров’ї.

₴ ‌599

Дошка з літерами

Ця дошка в стилі hygge додасть затишку вашому робочому столу. З набору, який складається з 300 літер, можна складати мотивувальні цитати, фрази з улюблених фільмів або важливі нагадування.

₴ ‌299

Миска

Як би ми не любили домашні страви, із дедлайнами іноді важко виділити час на приготування повноцінного обіду. Придбайте гарну миску та наповнюйте улюбленими снеками, і тоді працювати буде приємніше. І хрустіти можна на всю кімнату.

₴ ‌240

Килим для мишки

Якщо ви користуєтеся мишкою, не завадить новий килимок для комфортного управління. Можна обрати нейтральний варіант базового кольору або ж пошукати килими з зображенням улюблених персонажів у тематичних магазинах.

₴ ‌450

Мудборд

Мудборд – універсальна річ, яка підійде як для роботи, так і для натхнення: сюди можна почепити улюблені фотографії, прикраси, картинки для візуалізації бажань і важливі нотатки. Окрім функціональної складової, він також виглядає естетично.

₴ ‌790

Термос

Поповнювати водний баланс обов’язково, щоб підтримувати бадьорість організму. Ця пляшка з неіржавої сталі від LocalFluff має зручний дизайн із гарним кольором і вміщує багато рідини, її можна використовувати як для води, так і для гарячих напоїв. А в теплий сезон вона знадобиться під час прогулянок.

₴ ‌695

Робочий світильник

Цей світильник від IKEA такий мінімалістичний, що буде майже непомітний на вашому робочому столі. Та водночас він сповна виконує свою функцію: «Хорте» виготовлений із зігнутої труби, тому його можна повертати в будь-який бік. Прилад заряджається через USB-порт у ноутбуці або як звичайний гаджет.

₴ ‌499

Трипод

Із триподом вам буде простіше проводити Zoom-зустрічі, спілкуватися з рідними по відеозв’язку та робити селфі між робочими зустрічами (ми не засуджуємо). Штатив доволі простий у використанні, тому встановити його зможе кожен.

₴ ‌699

Текст: 

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.