Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильGalentine’s Day. 13 хороших подарунків у день жіночої дружби

Galentine’s Day. 13 хороших подарунків у день жіночої дружби — Стиль на Wonderzine

Від секс-іграшок до косметики

До виходу серіалу «Парки та зони відпочинку» у 2009 році, такого свята, як Galentine’s Day, не існувало. Історія почалася з того, що в одному з епізодів, а саме в серії «День святого Валентина», героїня Леслі розповіла, як 13 лютого вона класно провела час зі своїми подругами, аби відсвяткувати їхню дружбу. Як каже Леслі: «Ми залишаємо своїх чоловіків і хлопців удома та відриваємося. Жінки святкують із жінками».

Після виходу серіалу цю ідею підхопили, і дівчата почали святкувати день жіночої дружби. І не дарма: учені Оксфордського університету провели дослідження, згідно з яким жінки, які збираються зі своїми подругами принаймні двічі на тиждень, відчувають менше тривоги й навіть мають краще фізичне здоров’я.

Незалежно від того, святкуєте ви 13 лютого Galentine’s Day чи ні, близькій людині завжди приємно зробити подарунок, особливо, якщо це ваша найкраща подруга, з якою пережили всі печалі й радощі.

Ми підготували 13 ідей, щоб ще раз нагадати вашим подругам, наскільки ви піклуєтеся про них, і щоб був додатковий хороший привід зустрітися.

Книга Beauty Reimagined

У 2019 році журнал Stylist випустив книгу про щиру любов жінок до себе. Вони попросили 11 впливових представниць політики, літератури, науки, ЗМІ та сфери розваг розповісти, що для них означає краса. Книга закликає приймати та, головне, любити всі особливості вашої зовнішності. Не важливо, чи це сиве волосся, акне або целюліт.

340 гривень

Футболка з принтом Zara

Стильній подрузі сподобається подарунок, який доповнить гардероб. Наприклад, прикраса або базова футболка, яку можна по-різному комбінувати. Ця футболка від Zara має довгі широкі рукава й естетичний принт, тому гарно доповнить будь-який образ. Якщо є час, можете замовити парні футболки з власним зображенням, щоб 13 лютого запам’яталося надовго.

599 гривень

Віброкуля Pillow Talk Flirty

Якщо ви з подругою дійсно близькі й відверто обговорюєте все, зокрема секс, то вона точно оцінить такий подарунок. Віброкуля від Pillow Talk компактна, тому її можна брати з собою. Вона водонепроникна, а отже, нею можна користуватися в душі або у ванній, і сумісна з лубрикантами на водній основі. До комплекту також входить кабель для зарядки та мішечок для зберігання.

1056 гривень

Парфумована вода Lancôme Idôle Valentine’s Day

Подруга – чи не єдина людина, у якої можна прямо запитати про її парфумерні вподобання. Якщо їй до душі квітково-шипрові аромати, зверніть увагу на лімітовану версію Idôle. Флакон із мотиваційними написами на кшталт We are unstoppable («Нас не зупинити») та You are my Idôle («Ти – мій ідол») нагадуватиме подрузі про її силу, а композиція з нотами жасмину та троянди допоможе наблизити весну.

Idôle Valentine’s Day продають у комплекті з пробником, тож, якщо аромат усе ж не підійде, флакон можна повернути.

2796 гривень

Коктейльні цукерки Ponko SuperPupers All in one 

Зараз не кожен готовий ходити в багатолюдні бари на вечірки, тому можна влаштувати свято прямо вдома. До подарункового сета входять цукерки на будь-який смак: джин, ром, віскі та вино в поєднанні з персиком, гранатом та іншими комбінаціями. Приємний бонус: ви зможете приєднатися до дегустації.

749 гривень

Подарунковий набір засобів для ванни Lush Blooming Beautiful 

Важко встояти перед домашнім спа в холодний, зимовий вечір. Якщо відчуваєте, що подруга оцінить набір для антистресу, придивіться до цього комплекту від Lush. У коробці Blooming Beautiful – «Секс-бомба» з олією іланг-ілангу та мускатної шавлії, «Сакура» з ароматом квітів і піна для ванни «Трояндовий джем». Приємні відчуття забезпечені.

695 гривень

Масажна олія Exsens Amethyst Sweet Almond 

Доповнити вечір релаксу також може масажна олія. Її пропонують використовувати для прелюдії, адже так шкіра стає більш чутливою, а тіло розслабляється. Також засіб можна застосовувати й самостійно для масажу. Олія Amethyst Sweet Almond від Exsens підходить для веганів і має аромат ванілі та троянди.

601 гривня

Набір келихів для вина IKEA

Відверті розмови з подругою часто доповнені келихом хорошого вина, тому красивий сет для сервірування завжди буде в пригоді. Ці келихи мають класичний дизайн і впишуться до святкового столу на Galentine’s Day. Замовте піцу або приготуйте щось разом і насолоджуйтеся компанією одна одної.

329 гривень

Палетка тіней NYX Professional Makeup 2 Me, Luv Me Valentine's Day Shadow Palette

Любов до інших неможлива без любові до себе. Нагадати про це подрузі можна палеткою тіней NYX із красномовним написом But first, me. У святковій палітрі – 18 відтінків із сяйливим і матовим фінішем, із якими можна експериментувати досхочу.

523 гривні

Шовковий шарф LessLess Muse 

Український бренд LessLess відомий своїми колабораціями з мисткинями. Шовковий шарф Muse прикрашений принтом художниці Аліни Заманової. Аксесуар виготовлено в Британії. Подрузі, яка любить артоб’єкти та захоплюється модою, без сумніву, сподобається такий подарунок.

$ 320

Вінілова платівка Ideal Sounds

Якщо вдома в подруги є програвач, можна зробити свій внесок у колекцію платівок. Треки улюбленого виконавця залунають у новому ретро-звучанні та прикрасять святковий вечір. Радимо обирати сучасних інді-поп виконавців, як: Florence & The Machine і Lana Del Rey – або вічну класику: Queen, The Smiths, Nina Simone.

767 гривень

Вібратор Svakom Keri Pale Pink

Вібратор Keri Pale Pink від Svakom подарує приємні відчуття завдяки потужності й анатомічній формі: з потовщеною вигнутою голівкою можна стимулювати клітор, точку G та груди. Акумулятора Keri Pale Pink вистачає на дві години безперервного використання. Вібратор водонепроникний, має п’ять режимів і виготовлений із м’якого силікону.

1550 гривень

Матова помада з підсвіткою Artistry Studio Shanghai Edition

Помада Artistry – подарунок з ефектом несподіванки. Звичайна на перший погляд рідка помада має ковпачок із підсвіткою, який робить її схожою на суперсекретний гаджет, як у шпигунок із Totally Spies. Засіб дає красиве оксамитове покриття та не залишається на масці. Обрати можна з-поміж чотирьох насичених відтінків – червоних і ягідних.

684 гривні

Текст: Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.