Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильПрактика: із чим носити штани з принтом

Практика: із чим носити штани з принтом — Стиль на Wonderzine

Яскравий акцент для весняних образів

Речі з яскравим принтом – один із трендів сезону весна-літо 2021. І хоча може здатися, що його важко вписати до щоденних образів, зробити це можна, якщо експериментувати з кольором і текстурою одягу. Такі речі перегукуються з трендом на 60-ті в поєднанні з максималізмом: популярності набуває сміливе комбінування відтінків і принтів.

Серед речей із візерунком стилісти та модні блогери найчастіше інтегрують в образи саме штани з принтом, або так звані party pants («штани для вечірки»). І хоча найближчим часом нам не світять масштабні святкування, приємно докласти зусиль і додати щось яскраве у звичні образи.

Розповідаємо, із чим комбінувати такий елемент гардероба.

Із базовим одягом

Базовий одяг нейтральних кольорів підкреслить яскравий акцент у вигляді штанів із грайливим принтом і водночас не переобтяжуватиме образ. Пошукайте в шафі зручну водолазку або білу футболку та додайте мінімалістичні прикраси.

РЕЧІ: Gianluca Capannolo, Zara, Dekey, Wandler

Із жакетом

Офісний одяг не обов’язково має бути однотонний і класичного силуету. Ба більше, жакет давно обігрують як стильний компонент щоденних образів. Він урівноважить сміливий принт штанів, а доповнити образ можна кедами.

РЕЧІ: Diane von Furstenberg, Mango, Jacquemus, Converse

Із сорочкою

«Квіти? Навесні? Як оригінально», – каже героїня Міранди в стрічці «Диявол носить Prada». Та все ж саме в цю пору року ми звертаємо більше уваги на одяг із флористичним принтом. Штани з квітковим візерунком не виключення. Для романтичного образу їх можна поєднати з сорочкою та черевиками.

РЕЧІ: Khaite, Derek Lam, Sleeper, Dorateymur

Із футболкою

Найбільш очевидний, але від того не гірший варіант. Оберіть улюблену футболку з довгими рукавами та закатайте їх, а для прохолодної погоди скомбінуйте з джинсовкою, шкіряною курткою або модним цього сезону кардиганом. Доповнити образ можна черевиками або ж зручними кросівками.

РЕЧІ: Wildwood, Cider, Stella McCartney, Chloe

Із худі

Худі – універсальна та зручна річ, до якої ми часто тягнемося, створюючи весняні образи. Спробуйте влаштувати собі челендж і скомбінуйте речі одного кольору, який гармонійно виглядатиме зі штанами різних відтінків.

РЕЧІ: Nk Collection, H&M, Pull&Bear, Kasandra

Текст:

Настя Матрунич

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.