Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: одяг із фруктами та квітами всередині від бренда Dauphinette

Натхнення для весняного гардероба

Dauphinette – бренд, який надихає своїми креативними дизайнами й унікальним одягом, прикрасами та предметами інтер’єру. Сьогодні дизайнерка Олівія Ченг описує його як «найщасливіший у світі бренд». Ми радимо підписатися на бренд Олівії для модного натхнення та весняного настрою.

Після закінчення університету Ченг протягом року думала над концепцією власного бренда. Дизайнерка розпочала свій бізнес, переробляючи старий одяг. Спочатку вона продавала одяг друзям, але з часом кількість охочих придбати унікальні речі зростала. Назва Dauphinette походить від французького слова dauphin, що позначає старшого сина короля, спадкоємця престолу, у поєднанні з жіночим суфіксом -ette. Назва бренда символізує перехід, тобто зміну старого ладу.

«Мене досі захоплюють ті ж речі, які подобалися, коли мені було три-чотири роки. У дитинстві я любила малювати та створювати дизайни. Щодня після школи малювала дерева, квіти, принцес і панянок у сукнях», – розповідала дизайнерка в інтерв’ю TeenVogue.

Бренд відрізняється своїм підходом до старих матеріалів: Ченг переконана, що найцікавіші дизайни народжуються через повторне використання й перероблення. Для створення моделей Dauphinette Олівія комбінує пір’я з переробленою шкірою, а в напівпрозорі речі, як-от: сорочки, кроп-топи або сережки – вставляє квіти або шматочки ягід і фруктів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.