Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильХуді, сандалі, косметика. 13 покупок до місяця прайду

Худі, сандалі, косметика. 13 покупок до місяця прайду 
 — Стиль на Wonderzine

Тематичні колекції із ЛГБТК-символікою

Червень – місяць, присвячений боротьбі ЛГБТК-спільноти за рівність у правах і свободах – називають місяцем прайду. Ми зібрали одяг, аксесуари та косметичні засоби в тематичному оформленні від брендів, які фінансово чи ідейно підтримують ЛГБТК.

Текст: Ольга Дуденко

Худі Balenciaga Gay

До місяця прайду Balenciaga готують капсульну колекцію зі спортивними топами, бейсболками, спідньою білизною, худі та футболками. Рожеве оверсайз-худі із принтом Gay бренд представив раніше як частину pre-fall колекції. «Я зростав у суспільстві, де не зміг би цього вдягнути, і у світі є місця, де так не вдягнешся й сьогодні», – ділиться Демна Гвасалія в коментарі Vogue. – «З гомофобією важливо боротись. Я не з тих, хто виходить на вулиці та кричить [про це], але я можу займатися таким фешн-активізмом».

15% від продажів передадуть до молодіжної організації The Trevor Project, яка підтримує ЛГБТК-ком’юніті. Колекція з’явиться у продажу на початку червня.

Подарунковий набір шкарпеток Happy Socks Pride

Happy Socks розповідають, що створили шкарпетки в кольорах веселки, аби кожен міг «ходити з гордістю» – причому завжди, а не тільки в місяць прайду. У подарунковому наборі дві пари шкарпеток: одна із зображенням серця, друга – з веселкою. Шкарпетки представлені в дорослих і дитячих розмірах.

10% із продажу кожного товару бренд передасть ініціативі InterPride, яка об’єднує організаторів прайд-акцій у різних країнах світу. З доставкою в Україну набір можна придбати на Answear.

Ціна: від 429 гривень

Палетка тіней HipDot The Diamond Diva with Meatball

HipDot випустили спільну колекцію із дрег-квін Meatball. Палетка The Diamond Diva складається з 10 відтінків матових тіней (яскравих і пастельних), а також 5 кольорових глітерів. У подарунок до палетки пропонують трафарет для свотчів і мейкапу.

Продукт має веганську формулу й не підлягає тестуванню на тваринах. Частину прибутку від продажу бренд передаватиме до LGBTQ+ Freedom Fund.

Ціна: 605 гривень

Футболка GAP Pride T-Shirt

Футболка GAP виконує просвітницьку функцію: на спині розмістили довідку про день камінг-ауту, а спереду – дату, коли його почали відзначати. З нагоди місяця прайду бренд передасть 50 000 доларів в організацію GLAAD, яка бореться з дискримінацією ЛГБТК-спільноти в медіа й індустрії розваг. Чи продаватимуть прайд-колекцію в українських магазинах, наразі невідомо, але замовити футболку й інші товари GAP можна через баєрів.

Ціна: 823 гривні

Бралет Calvin Klein Modern Cotton Pride Unlined Bralette

Капсула Calvin Klein Pride присвячена художникам, артистам та активістам, які належать до ЛГБТК-спільноти. До колекції ввійшли спідня білизна, купальники, вироби з деніму й аксесуари із принтами та вишивкою в кольорах веселки.

Ціна: 768 гривень

Кросівки Puma Fierce 2 Pride Women's Training Shoes

Forever Free – друга колаборація Puma з Карою Делевінь. Модель розповідає, що хотіла не тільки відсвяткувати місяць прайду, а й вшанувати силу ЛГБТК-спільноти.

Окрім футболок, худі та легінсів, у колекції є спортивні білі кросівки з підошвою в кольорах веселки. 20% прибутку Puma передадуть до фонду Кари Делевінь, звідки їх скерують на підтримку благодійних ЛГБТК-ініціатив у всьому світі.

Продукцію Puma, якої немає в українських магазинах, можна замовити через баїнг-сервіси.

Ціна: 2748 гривень

Кеди Vans Pride Old Skool Platform

Для цьогорічної прайд-колекції Vans створили кеди на платформі з кольоровим принтом і білими вставками з боків. Бренд пожертвує 200 000 доларів організаціям GLSEN, Casa 1, Where Love is Illegal і Tokyo Rainbow.

Ціна: 2062 гривні

Плетений ремінець Apple Sport Loop (Pride Edition) для Apple Watch

Різнокольоровий візерунок на ремінці до Apple Watch символізує розмаїття ЛГБТК-спільноти. Крім традиційної веселки, дизайнери використали символіку трансгендерних і небінарних людей. Також згадали про представників ЛГБТК, які хворіють на ВІЛ/СНІД.

Apple підтримують ЛГБТК-організації й обіцяють передати прибуток із продажу ремінця до Encircle, Gender Spectrum і Human Rights Campaign. В Україні його можна придбати через реселерів.

Ціна: від 2721 гривні

Джинсовий комбінезон Levi’s Pride Liberation

Колекція All Pronouns All Love – заклик Levi’s поважати всі займенники й бачити людей такими, якими вони бачать себе. На сайті бренда можна знайти вироби з готовими принтами they/them, she/her, he/him, we або ж кастомізувати футболку чи худі, вказавши комфортний для вас напис.

У колекції є й традиційні для Levi’s вироби з деніму. Наприклад, світлий джинсовий комбінезон із веселкою на ґудзиках і нашивках. Увесь дохід із продажу колекції Levi’s передасть організації OurRight Action International, яка захищає права ЛГБТК+.

Ціна: 2417 гривень

Мінірюкзак Mickey and Minnie Mouse Mini Loungefly (Rainbow Disney Collection)

Disney відзначить місяць прайду колекцією одягу й аксесуарів із символікою Міккі Мауса, Marvel і Star Wars. Компанія пожертвує гроші із продажу організаціям, які підтримують ЛГБТК-спільноту, як-от ARELAS і Diversity Role Models.

На мінірюкзаку з «веселковим» декором розмістили Міккі й Мінні Маусів, увібраних у яскраві кольори. Замовити рюкзак із доставкою в Україну можна на Ebay або через баєрів.

Ціна: 2062 гривні

Сандалі UGG Fluff Yeah Slide Cali Collage

Для прайд-колекції, у кампейні якої знявся репер Lil Nas X, UGG створили футболки, худі та взуття з яскравими принтами. Пухнасті капці-сандалі вироблені зі штучної вовни та мають еластичну смужку-задник. 25% із продажу кожної пари взуття UGG віддасть на потреби організації GLAAD.

Ціна: 3021 гривня

Палетка пігментів NYX Professional Makeup Metal Play Pressed Pigment Palette

Цьогорічна прайд-колекція NYX Professional Makeup натхненна культурою квір-балів, про яку розповідають у серіалі «Поза». Кольорові олівці для очей, сяйливий хайлайтер і помади-олівці для губ допоможуть створити виразний образ у стилі 80-х.

Мейкап для балу й не тільки можна зробити за допомогою палетки кремових пігментів з ефектом «металік». Палетку вже можна придбати в Україні.

NYX Professional Makeup підтримують ЛГБТК-організації та цьогоріч передадуть на благодійність понад 100 000 доларів.

Ціна: 561 гривня

Набір фігурок Lego Everyone Is Awesome

Lego випустили набір, присвячений ЛГБТК+, з 11 фігурками без статевих ознак. Усі фігурки виконані в різних кольорах: блідо-блакитний, білий і рожевий символізують трансспільноту; чорний і коричневий вшановують темношкірих представників ЛГБТК+.

Ціна: 958 гривень

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.