Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: сумки та вази Susan Alexandra з кольорових намистин

У формі фруктів і комах

Susan Alexandra – нью-йоркський бренд аксесуарів і товарів для дому, які створюють з метою «приносити радість у повсякденне життя». Його засновниця Сьюзан Корн починала в невеличкій квартирі в Китайському кварталі, згодом бренд несподівано став популярним завдяки фото Джиджи Хадід із сумкою Marry, яка стала бестселером.

Акаунт Susan Alexandra надихає літньою естетикою, а яскраві моделі піднімають настрій через екран, нагадуючи про безтурботне дитинство.

Кожний предмет в асортименті Susan Alexandra створюється вручну, чи-то зелено-червона сумка у формі кавуна, сережки-ромашки або обруч. Але бренд виробляє не тільки аксесуари. Нещодавно вони представили першу колекцію товарів для дому. До неї ввійшли яскраві склянки з об’ємними квітами, корзини, вази й боули для фруктів, які ідеально підійдуть для накривання столу влітку. Окрім цього, на сайті можна самому створити прикрасу мрії.

«Моя мета – створювати речі, які важливі, які приносять зцілення в життя людей. Я хочу продовжувати творити, але також хочу створювати те, що робить людей щасливими та приносить радість, дарує почуття цілі та зцілення. Це викликає в мене бажання створити щось більше, ніж те, що ми бачимо очима», – ділиться дизайнерка.

Раніше ми розповідали про тренд ностальгійних хендмейд-прикрас.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.