Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНульові, хустки та кільця: як блогерки інтерпретують тренд на прикраси для волосся

Нульові, хустки та кільця: як блогерки інтерпретують тренд на прикраси для волосся

 — Стиль на Wonderzine

Натхнення на нові образи

Одним із трендів цього року стали різноманітні аксесуари для волосся: хтось обирає зручні хустки, які додають акцент до образу, а хтось інтерпретує тренди минулого та збирає волосся в акрилову заколку. Розбираємо, які аксесуари залишатимуться актуальними і як обігрувати їх у щоденних образах.

На показах Gucci, Versace та Miu Miu можна було побачити аксесуари, що нагадують заколки, які зараз можна знайти в наших старих скриньках із речами з дитинства. Такі силуети набули актуальності разом із модою на саморобні прикраси. На інфлуенсерках можна побачити різнобарвні заколки, які чіпляють з обох сторін, і навіть «рядки» із кількох прикрас. У цьому випадку можна дотримуватися правила контрасту та не боятися «перебільшити». Має гармонійний вигляд поєднання прикрас пастельних відтінків, як-то: блакитного й ніжно-жовтого, пурпурового та світло-зеленого. Рідше можна побачити великі обручі, скранчі та заколки з великими білими бусинами, які були на піку популярності два роки тому.

Безпрограшним варіантом може стати хустка з принтом: вона прикрасить навіть базовий літній одяг, коли не хочеться перевантажувати образ. Її надівають із сукнями в стилі котеджкор або білими сорочками оверсайз. Так само простим і стильним аксесуаром вважають заколку «крабик», яка збирає все волосся. Для натхнення можна підглянути образи зірок у 90-х і нульових.

Щоб експериментувати зі стилем, блогерки почали вставляти у волосся прикраси, які початково призначені не для зачісок. Модель  Стейсі Луїдор розповіла Allure, як під час самоізоляції у 2020-му почала робити зачіски із сережками для пупка. Щоб досягти гарного ефекту, дівчина міцно заплітає коси або робить укладку та використовує волосся як базу. Також актуальним став «пірсинг для волосся», коли в коси вплітають декілька кілець.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.