Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: прикраси Rod Almayate у вигляді вульви, креветок та презерватива

Свою назву бренд отримав на честь бога Рода

Rod Almayate – бренд, який виробляє креативні золоті прикраси найрізноманітніших форм: від презервативів до булавок, створених вручну італійськими майстрами.

Rod – проєкт італійського дизайнера Роберто Ферліто й іспанського фотографа Дієго Діаса Маріна. Своїми головними цінностями вони називають небайдужість і креативність.

«Rod намагається трансформувати моду, не підкоряючись системі, яка знаходиться в процесі занепаду через нові форми маркетингу, де все базується на грошах та ігнорує справжню основу індустрії: оригінальність, пристрасть і свободу», – пишуть засновники бренда.

Свою назву бренд отримав на честь бога Рода. За словами робробників, «так само як Род створив новий світ, бренд прагне створити інший, відкритий і вільний від цензури, без маркетингових обмежень і встановлених правил»

Серед колекцій бренда – Body Lovers із золотими сережками у формі ніг і браслетом із вульвою, Pharmasy із каблучкою-пластирем і сережками Safe Love у формі презервативів, а також Chain For Love із «квітковими» кафами з кристалами Swarovski.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.