Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильСвяткові сукні й костюми. H&M представив капсульну екоколекцію Circular Design

Уперше в Україні

H&M випустив нову капсульну колекцію Circular Design у межах концепту Innovation Stories, що покликаний показувати новітні техніки виробництва матеріалів і сприяти прогресу сталої моди. Це перша лінійка Innovation Stories, яку представлять в Україні.

Circular Design створили спільно зі стилістом Іб Камарою, який стилізував кампейн, а також виступив креативним директором лінійки.

«Кожен предмет одягу кидає виклик візуальним стереотипам, пов’язаним зі сталою модою, втілюючи пристрасть, енергію й оптимізм. Це особливі речі, які потрібно цінувати та якими потрібно ділитися, і зрештою передавати у спадок», – ідеться в заяві H&M.

У результаті дизайнери представили еклектичну колекцію із жіночними й маскулінними елементами. У Circular Design представлені коктейльні сукні із широкими плечима, взуття на підборах, сукні по фігурі, шорти із паєтками, а також костюми й широкополі капелюхи.

Для створення речей використали іноваційні матеріали, як-от: целюлозне волокно, вироблене на 60% із сертифікованої деревини, отриманої з екологічно чистих джерел, і на 40% із відходів, перероблений поліестер із PET-пляшок, розчинна швейна нитка, а також веганська шкіра з волокон виноградної шкірки, насіння та стебел, що залишилися в процесі виготовлення вина.

Жіноча колекція Innovation Circular Design Story надійде в продаж 9 грудня ексклюзивно в ТРЦ River Mall у Києві.

ФОТО: H&M

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.