Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильЩо одягнути на Новий рік. 7 стильних святкових образів

Що одягнути на Новий рік. 7 стильних святкових образів — Стиль на Wonderzine

Починаємо відлік

Як би ми не святкували Новий рік, це чудова нагода дістати з шафи улюблену сукню чи вишуканий корсет, який давно зберігали собі на дошку бажань. Якщо в планах костюмована вечірка або навіть якщо відзначатимете свято наодинці чи вдома разом із сім’єю, приємно доповнити образ чимось яскравішим і зустріти новий етап у стильних та зручних речах, про які мріяли.

Ми підібрали 7 образів для святкування Нового 2022 року.

Текст: Анастасія Матрунич

Верстка: Олеся Ковальчук

1

Корсет

Образ із корсетом буде актуальний як ніколи: у 2021 ми бачили цей предмет гардероба й на моделях, і на інфлуенсерках із різним типом фігури. Найчастіше корсет комбінують зі штанами або ж спідницею. Щоб не було холодно, доповніть його піджаком оверсайз, який можна просто зняти перед танцями, для контрастного образу.

2

Светр зі спідницею

Хоча ця комбінація може здатися дещо буденною, але дует із затишного светра та спідниці підійде чи не для будь-якої локації святкування. Ба більше, тут усе залежить від обраних моделей одягу: зверніть увагу на светр із принтом і спідницю з паєтками. Доповнити образ можна statement-аксесуаром: великими сережками чи сяйливим клатчем. Актуальності додасть одяг у кольорі Very Peri, що Pantone назвав відтінком 2022 року.

3

Костюм зі штанами

Вишуканий костюм зі штанами стане альтернативою коктейльній сукні. Він ідеально пасуватиме до передноворічної вечірки в колі колег, або до зустрічі нового року з друзями. Такий образ можна доповнити клатчем з лелітками, виразними прикрасами, або яскравою хусткою на шию. Пам’ятайте про взуття на зручних підборах, адже вам танцювати всю ніч.

4

В’язаний жилет із міні

Комфортним і святковим водночас образ зробить комбінація досі актуального в’язаного жилета й мініспідниці, які також залишаються в списку трендів навіть у холодну пору року. Образ із яскравим жилетом із принтом не потребує зайвих аксесуарів – достатньо прикраси для волосся й мінімалістичних сережок. Щодо взуття гармонійно виглядатимуть мюлі на невисокому підборі або лофери.

5

Сукня із вирізом

Здається, цього року дизайнери робили вирізи на всьому: від поясу джинсів до велосипедок і лонгслівів. Пропонуємо відзначити великий тренд 2021 року в новорічному образі. Для святкової вечірки підійде романтична довга сукня: зробити образ ще цікавішим можна за допомогою яскравих аксесуарів, наприклад з нової колаборації прикрас Guzema Fine Jewelry Х Goodwine Home, які можна носити як підвіски, так і браслети чи сережки.

6

Топ зі штанами

Щодо цього завжди актуального поєднання спробуйте поекспериментувати з посадкою й кольорами: топ із принтом або із вирізом доповніть штанами, кюлотами чи улюбленою парою джинсів для максимального комфорту за святковим столом. Образ завершать ботильйони чи підбори. Додати святкового настрою до класичної комбінації можна за допомогою помітних прикрас, наприклад пари довгих сережок.

7

Піжама або шовкова сукня-халат

Святкування Нового року в домашній атмосфері – чудова нагода купити піжаму або шовкову сукню-халат, які довго залишалися у вішлісті. Придивіться до яскравих моделей, а також комплектів із пір’ям. Цієї зими дизайнери додають його й на вечірні сукні, і на домашній одяг. Образ завершать капці або ж мюлі й довгі сережки залежно від настрою.

Фото: Dionlee, Zara, Article_blazers, Daphneblunt, Katimoclothes, Bershka, Daily_sleeper, Rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.