Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильЗ чим носити пуховик: 5 затишних образів

З чим носити пуховик: 5 затишних образів — Стиль на Wonderzine

Із джинсами, сукнями та балаклавами

Коли температура опускається нижче нуля, ми зазвичай віддаємо перевагу пуховикам. Вони м’які, теплі та приносять нам відчуття комфорту в морозні дні.

Моделі різного кольору та довжини потрапили до останніх колекцій у Gucci, Louis Vuitton, Ganni та Marc Jacobs. Проте образи з показів незавжди є практичними для реалій у нашому кліматі. Саме тому ми зібрали кілька стильних, але зручних луків, які підійдуть для прохолодної погоди. Спираючись на цьогорічні тренди, ми радимо, які пуховики краще обрати та з чим їх носити.

Текст: Анна Рябчук

1

Стьобаний пуховик

Останні декілька сезонів стьобані пуховики залишаються на піку популярності. Їх включили до своїх колекцій Prada, Burberry, Levi's та інші бренди, створивши як демісезонні стьобані сорочки, так і теплі пальта, які можна носити в морози. Нам подобається носити стьобаний пуховик із черевиками на стійкій підошві, балаклавою, водолазкою та джинсами. А ще радимо обирати натуральні кольори, як-от: чорний, хакі, коричневий, бежевий. Ця модель у такій гамі виглядає найудаліше.

2

Пуховик середньої довжини

Найпрактичніша модель, яка підійде під будь-який зріст. До того ж у такому пуховику ви будете комфортно почуватися навіть у сильний мороз, бо він закриває тіло до колін. Його можна носити як зі звичайними джинсами, так і з максіспідницями чи сукнями. Радимо спробувати останній варіант, скомбінувавши довгу в’язану сукню і черевиками на стійкій підошві.

3

Короткий пуховик

Така модель вдало поєднується з джинсами вільного крою, теплою в’язаною спідницею та кросівками або хайкерами. Якщо ви обираєте короткий пуховик, то носити його краще за невеликих морозів або ж якщо ви пересуваєтеся містом на авто або поруч є метро. Радимо зупинитися на яскравих кольорах або не стримувати себе й обрати золотий: так легше пережити сірі зимові дні.

4

Довгий пуховик

Якщо попереду низка новорічних вечірок, можете сміливо одягнути шовкову вечірню сукню, а зверху – довгий пуховик, він, як пухова ковдра, зігріє вас навіть у найлютіші морози. До того ж така модель вдала для тих, хто любить довгі прогулянки. Головне обирати взуття на стійкій підошві й не забувати про рукавиці та шапку. А ще, спробуйте носити такий пуховик зі скіні-джинсами та светром вільного крою, щоб створити певний контраст у силуеті.

5

Пуховик із поясом

Сформувати силует з акцентом на талії допоможе пояс чи ремінь. Обмежень у виборі такого аксесуара немає: можна обирати будь-який, навіть якщо той має іншу текстуру або колір. Або ж це може бути звичайний шкіряний ремінь, який ви носите з джинсами. Перевага такого підходу: тіло надійно захищене й холодний вітер не проникає під одяг.

Спробуйте поєднати подібний пуховик із сукнею та черевиками на зручних підборах. Такий образ підійде для походу в ресторан чи театр, тимчасом як теплий пуховик не дасть вам змерзнути дорогою.

Фото: blancamiro, moongoose.co, mango, hilde_elisa, isabelmarant, rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.