Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: художниця й дизайнерка ексцентричної моди MLMA

«Ні» страху бути самою собою

Me Love Me A Lot – псевдонім мисткині, реперки та блогерки з 1,4 мільйона підписників в Instagram і 1,9 мільйона в Tiktok та винятковим стилем, що поєднує в собі сучасні тенденції й сміливий погляд на них. Дизайнерка почала свою кар’єру з розроблення лінійки шкарпеток, а у 2017 році зайняла важливу нішу у фешн-медіапросторі після запровадження тренду на «хвилясті брови», який згодом став вірусним.

Акаунт художниці в Instagram – це зображення її сюрреалістичного погляду на моду, у концепції якого єдине табу – це встановлення кордонів. MLMA пропагує відкритість у самовираженні на власному прикладі, руйнуючи всі стереотипи дизайну, класичні фасони комбінує з графіті та блискітками, витончену нижню білизну – з балаклавами, а сукні для червоних доріжок – з футуристичними малюнками на обличчі. Гротескні та хаотичні пости, у яких межують фотографії улюбленого кота, різні частини тіла й аніме-персонажі та продумані до найдрібніших деталей роботи, привертають увагу з першого погляду.

Багато в чому стиль MLMA натхненний аніме-культурою. Бренд вуличного одягу Skoot, провідною дизайнеркою та співзасновницею якого є Me Love Me A Lot, у своєму асортименті має роботи з її оригінальними, створеними власноруч ілюстраціями, героям яких є персонажі відомих франшиз, як-от Neon Genesis Evangelion.

«Я ніколи не думала про те, щоб донести певний меседж, але дуже хочу, щоб мої прихильники були самими собою, щоб не боялися бути іншими, не боялися бути божевільними або не боялися дотримуватися своєї власної планки. Робіть усе, що ви хочете», – розповіла MLMA про свою творчість Metal Magazine.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.