Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниChanel обмежує продаж своєї продукції росіянам за кордоном

Оскільки вони можуть вивозити її до росії

Chanel не продаватиме свою продукцію людям, які мають намір згодом вивезти її до росії. Про це повідомляє BBC.

Росіяни, які бажають купити щось від Chanel, повинні довести, що живуть за межами росії та не перевозитимуть туди свої покупки. У росії таке рішення засудили й пригрозили бойкотувати бренд.

Chanel заявляє, що компанія просто виконує санкції Європейського Союзу, які забороняють продаж росії предметів розкоші вартістю понад 300 євро, а також продаж своєї продукції людям, які мають намір використовувати її в росії.

Компанія заявила, що «дотримується всіх законів, що застосовуються до наших операцій і співробітників у всьому світі, зокрема й законів про торгові санкції».

«Саме тому ми запустили процес, щоб попросити клієнтів, чиє основне місце проживання ми не знаємо, підтвердити, що речі, які вони купують, не будуть використовуватися в росії», – заявили в Chanel.

Раніше речниця мзс росії марія захарова заявила, що «блогери повідомили, що офіційні магазини бренду Chanel за кордоном відмовляються продавати свою продукцію громадянам росії». Вона звинуватила Chanel у приєднанні до «русофобської кампанії з ліквідації росії».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.