Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнський бренд створив футболки з рядками віршів Жадана

Частину доходу передадуть на благодійність

Бренд «Авіація Галичини» відкрив попередній продаж одягу з гаслами віршів українського поета й музиканта Сергія Жадана. Про це Жадан повідомив на своїй сторінці у Facebook.

До серії одягу «Жадан. Цитати» додали лімітовану колекцію з чоловічими й жіночими футболками білого кольору. Також дизайнери створили мінімалістичний чорний кардиган із гаслом «Світ обмежується тим, у що ти віриш».

Особливість дизайну футболок у тому, що фрази видніються ніби з-під розрізаного верхнього шару тканини. А літера «Ж», що позначає прізвище автора, вишита червоними нитками. І нагадує шрам від рани, що загоївся.

«Жадан – один із небагатьох украй чесних митців. Саме тому і його поезія, і проза, і його музика не прикрашені, щирі й різкі. І в цьому сила слів Жадана – у неприкритій пронизливій правдивості й точності, які не залишають байдужими», – описують колекцію дизайнери.

Набори з трьох футболок з текстом: «Маємо передати нашим дітям найважливіше: нашу культуру і нашу зброю», «Історія нині не просто переписується, вона переписується українською мовою» й «Найгірше позаду, найголовніше вкінці» продаються за ціною 2050 гривень.

Кожна окрема футболка коштує 700 гривень. Замовити новинку можна тут. Частину доходу від продажу футболок передадуть на благодійність.

Текст: Галина Данилюк

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.