Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниMcDonald’s створив купальники з принтом пластикових соломинок

Щоб привернути увагу до екологічної проблеми

McDonald’s випустив лімітовану колекцію купальників з принтом своїх пластикових червоно-жовтих соломинок. Так компанія хоче привернути увагу до відмови від соломинок у країнах Європи, пише Forbes.

Компанія перестає використовувати пластикові соломинки в Австрії, тому віденська компанія Poleit створила для бренду купальники, які потім McDonald’s розіграє в себе на сайті.

McDonald’s часто критикують за культуру одноразового споживання та використання пластику. У 2017 році петиція SumOf Us у США зібрала майже 500 тисяч підписів проти використання соломинок у ресторанах компанії.

У 2018 році McDonald’s оголосив, що переходить на паперові соломинки в Ірландії та США, але вони також не переробляються.

Євросоюз з 2021 року заборонив використання пластику, тому McDonald’s уже в 2019 році відмовився від соломинок у Франції. За даними видання, Франція − другий найбільший ринок компанії після США, тут щороку використовують 3,2 мільярди соломинок.

До кінця 2020 року McDonald’s планує замінити пластикові кришки McFlurry на упаковку з матеріалів, які переробляються.


 Раніше ми писали, як компанії забруднюють планету, а потім самі ж збираються очищати світ і свою репутацію від пластику.

Фото: McDonald’s

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.