Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниVictoria’s Secret перезапустять щорічні покази у форматі повнометражних фільмів

Шоу повертається після чотирирічної перерви

Цієї осені жіночий бренд Victoria’s Secret представить переосмислену версію своїх шоу: вони виходитимуть як повнометражні фільми й розповідатимуть про колекції і їхніх дизайнерів. Про це пише The Business of Fashion.

Трансляція нового формату буде міжнародною. У першому фільмі покажуть модні колекції 20 художників із чотирьох міст: Боготи, Лагоса, Лондона й Токіо. Представники бренда планують зробити такий показ щорічним, що дозволить демонструвати роботу дизайнерів із різних країн. Також у шоу братимуть участь супермоделі й артисти.

За словами Кріса Раппа, директора з обслуговування клієнтів Victoria’s Secret, від фільму варто очікувати «найкращих видовищ і моди». «Ми відзначаємо культову спадщину бренда через нове покоління художників, і ми не можемо дочекатися, щоб розширити їхнє бачення крізь нашу всесвітню платформу», – додає Кріс.

Це перше шоу бренда за чотири роки. Протягом цього періоду компанія працювала над упровадженням інклюзивного підходу у своїй роботі. До цього в шоу «ангелів» брали участь переважно худі й білошкірі моделі, а керівник відділу маркетингу раніше заявив, що на показах не буде трансгендерних людей або моделей великих розмірів. Тоді компанія публічно вибачилася за це.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.