Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКамала Гарріс з’явилася на обкладинці Vogue. Фото розкритикували

Віцепрезидентка також дала інтерв'ю

Віцепрезидентка США Камала Гарріс дала інтерв’ю американському Vogue, а також з’явилася на обкладинці лютневого номера.

На одному з фото віцепрезидентка позує в чорних штанах, білій футболці, піджаку й кедах Converse, а на іншому – у сіро-блакитному костюмі.

У самому тексті йдеться про біографію Гарріс і її політичну кар’єру, президентську кампанію й вибори; а також про нагальні питання, які постануть перед нею та Джо Байденом у перші місяці після інавгурації.

«Першочергове завдання – встановити контроль над цією пандемією», – сказала Гарріс в інтерв’ю, наголосивши, що перші 100 днів їхньої з Джо Байденом адміністрації будуть сконцентровані саме на боротьбі з вірусом COVID-19.

Водночас фото з обкладинки вже встигли розкритикувати в мережі. Деякі користувачі у Twitter висловили думку, що воно не відповідає «стандартам Vogue», інші ж наголошували на низькій якості фото. Зокрема, активістка й захисниця прав ЛГБТ-спільноти Шарлотта Клеймер написала у Twitter, що самі фото не є поганими, однак вони не відображають суті й виглядають так, ніби їх робили нашвидкуруч.

Американський журналіст New York Magazine Яшар Алі заявив, що йому відомо із власних джерел, що головне фото – це не той варіант, який узгоджувала команда віцепрезидентки з виданням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.