Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниPrada розірвали угоду з акторкою Чжен Шуан через інцидент, пов'язаний із сурогатною матір'ю

Контракт тривав усього 8 днів

Prada розірвали угоду з акторкою Чжен Шуан, яка нещодавно знялась у рекламній кампанії бренда, через інцидент довкола сурогатного материнства.

Акторка та її колишній хлопець планували стати батьками та звернулися за послугами до сурогатної матері зі США. Проте невдовзі пара розійшлася. За словами колишнього партнера Шуан, акторка заявила, що їй більше не потрібна дитина, і попросила сурогатну маму зробити аборт на 7 місяці вагітності.

Після заяви колишнього хлопця акторки користувачі соцмереж розкритикували Шуан і звинуватили її в жорстокості. Висловлювати невдоволення почали й під постами з рекламною кампанією Prada. За приблизною оцінкою, кількість коментарів досягала 5 тисяч, після чого бренд й оголосив про припинення співпраці.

«Після висвітлення особистого життя акторки Чжен Шуан Prada Group вирішила скасувати співпрацю з нею, про яку оголосили напередодні 11 січня 2021 року», – зазначили представники бренда в коментарі WWD.

За інформацією ЗМІ, акторка та її колишній хлопець мали стати батьками двох дітей від різних сурогатних мам. Діти: хлопчик і дівчинка – усе ж народилися. У їхніх свідоцтвах про народження вказане ім’я акторки.

Детальніше про сурогатне материнство ми розповідали раніше.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.