Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕшлі Ґрем стала амбасадоркою бренда нижньої білизни Knix

Модель братиме участь у кампаніях і масштабних ініціативах

Бренд спортивного одягу Knix оголосив Ешлі Ґрем своєю глобальною амсадоркою. Модель взяла участь у кампанії нової спортивної колекції під назвою Active. Про це повідомив Hypebae.

«Я була прихильницею та клієнткою Knix уже кілька років. Як давня шанувальниця їхніх спортивних бра, мені цікавив їхній підхід до колекцій і до спільноти, яку вони створили. Що ще важливіше, цей бренд узгоджується з моїми цінностями. Я вважаю, що всі тіла прекрасні на всіх етапах життя, і Knix постійно просувають цю думку. Разом ми можемо продовжувати створювати послідовні зміни в індустрії», – поділилася Ґрем.

Лінійка Active складається з 30 речей: легінсів, бра з різними принтами, худі, спортивних костюмів. Доступні розміри від XS до XXXXL.

Як амбасадорка бренда Ґрем братиме участь у майбутніх кампаніях Knix, а також у більш масштабних ініціативах, як проєкт «Життя після народження», що висвітлює шлях людей після пологів. Із 2022 року модель також працюватиме з командою дизайнерів Knix для створення нового одягу.

Колекція вже доступна на сайті Knix.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.