Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМетелики, зірки та змії. Гендер-флюїд дизайнер Гарріс Рід представив колекцію прикрас

У колаборації з брендом Missoma

Англійський бренд Missoma представив колаборацію прикрас із Гаррісом Рідом. Колекція присвячена інклюзивності та символізує «пишність і гламур, притаманні дизайнам Ріда». Під час створення прикрас Гарріс надихався своє любов’ю до вінтажних маркетів і химерних образів.

Колекція включає 64 прикраси з перлинами, сапфіром і чорними та білими діамантами. Багато моделей прикрашає символ метелика, що представляє шлях до прийняття справжніх версій себе незалежно від статі. Також деякі прикраси виконані у формі змії, зірок і місяця. Загалом у колаборації представлені каблучки, намисто, сережки, браслети та кафи.

«Після більш ніж року перебування всередині, настав час зробити повсякденність нашою сценою. Кожен має право висловлюватися так, як хоче, і ми сподіваємося, що Harris Reed x Missoma допоможе людям бути тим, ким вони хочуть», – поділилася Маріса Хорденн, генеральна директорка Missoma.

Зі свого боку, Гарріс Рід сподівається, що колекція прикрас наблизить більшу кількість людей до його робіт. Дизайнер працював із Флоренс Велч і Гаррі Стайлзом, нещодавно набув більшої популярності завдяки дизайну сукні для Іман на Met Gala.

Фото: Harris Reed x Missoma

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.