Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHalls of Ivy. Бейонсе представила нову колекцію Ivy Park x Adidas

У кампанії взяли участь діти Різ Візерспун, а також дочка Кобі Браянта

Бейонсе представила п’яту колекцію Ivy Park та Adidas під назвою Halls of Ivy із одягом для дітей і дорослих. Про це пише WWD.

Окрім співачки, у кампанії взяли участь діти зірок, як-от: дочка баскетболіста Кобі Браянта, Наталія, діти Різ Візерспун, Ава й Дікон Філіпп – а також дочки Бейонсе: Блю Айві та Румі. На знімках і відео кампанії вони позують у новій колекції посеред вілли: на задньому подвір’ї, у кабінетах і спортивному майданчику.

Колекція Halls of Ivy пропонує 89 предметів одягу, 11 аксесуарів і 4 моделі взуття. Серед речей для дорослих – боді, сукні, костюми, жакети тв кросівки. Ціни коливаються від 45 до 600 доларів. Також до лінійки ввійшли 34 предмети дитячого одягу: куртка, спідниця, пальто, спортивні костюми та кросівки. Ціни – від 30 до 189 доларів.

«Не обмежений жодними ярликами чи форматом, Halls of Ivy – це образний простір, який знаходиться десь між тим, де ви зараз перебуваєте, і тим, де ви прагнете бути. Halls of Ivy – це безмежне, незамкнуте місце, де раді всім охочим», – пишуть у пресрелізі.

Колекція Halls of Ivy буде ексклюзивно доступна на сайті Adidas 9 грудня, а глобальний реліз відбудеться 10 грудня.

Фото: Halls of Ivy

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.