Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТімоті Шаламе випустив колекцію худі для підтримки жінок і дітей Афганістану

Разом із дизайнером Хайдером Акерманном

Актор Тімоті Шаламе («Маленькі жінки», «Дюна») представив колаборацію із французьким дизайнером Хайдером Акерманном. Гроші з продажу передадуть до благодійного фонду Afghanistan Libre, що бореться за права жінок і дітей Афганістану.

Актор і дизайнер, які давно хотіли попрацювати разом, випустили колекцію білих худі із зображенням очей і написом Silent Soldier («Мовчазний солдат»).

«У серпні ми з жахом дізналися про продовження гуманітарної кризи в Афганістані й вирішили створити толстовку, 100% виручки з продажу якої направлять до благодійного фонду Afghanistan Libre. Він бореться за права жінок і дітей, оскільки ці звірства продовжують поширюватися, ми маємо посилювати голоси мовчазних солдатів», – написав Тімоті в інстаграмі.

У серпні угрупування Талібан захопило владу в Афганістані. З того часу студенткам наказували носити нікаби та заборонили вчитися разом із чоловіками в університеті, жінок просили залишатися вдома й не ходити на роботу. У серпні більше 20 країн підписали спільну заяву про стурбованість позбавленням прав жінок і дівчат в Афганістані. У грудні Талібан оприлюднив новий указ про про те, що жінки не повинні вважатися «власністю» й можуть давати згоду на шлюб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.