Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоПастель, костюм «трійка», оверсайз: 9 образів на літо від бренду Nataliya Novitska

Літня капсула на всі випадки від фешн-стилістки

Пастель, костюм «трійка», оверсайз: 9 образів на літо від бренду Nataliya Novitska — Промо на Wonderzine

NATALIYA NOVITSKA молодий український бренд, який заснувала стилістка зі Львова Наталія Новіцька. Раніше Новіцька займалася персональним стайлінгом у Лондоні, працювала стилісткою на фешн зйомках в Україні й розробляла капсульні колекції для українських брендів упродовж декількох сезонів.

Колекція сезону SS 2020 стала першою для бренду NATALIYA NOVITSKA. До неї увійшли сукні, а ще жіночі та чоловічі костюми «трійки» актуального крою та з натуральних вовни й шовку.

За словами Наталії, саме досвід роботи стилістом дав розуміння, який одяг потрібен жінкам у сучасних реаліях, і що його насправді треба небагато. «Усі ці аспекти є дуже важливими в епоху переоцінки цінностей в індустрії моди та у всьому світі, гендерної нейтральності та переходу на новий етап сталої моди».

Wonderzine Україна спільно з молодим українським брендом NATALIYA NOVITSKA розповідають про 9 готових образів для будь-якого приводу.

Білий костюм «трійка» з брюками
або шортами

Крій цього білого приталеного костюма створює силует пісочного годинника. Модель представлена у двох варіантах: літній із шортами та класична модель із завуженими брюками. Актуальності костюму додає трендовий жилет та акцент на плечі в жакеті.

Вартість: піджак – 6 400 гривень, брюки – 3 700 гривень, жилет – 3 500 гривень, шорти – 3 300 гривень.

Шовкова блуза з брюками чоловічого крою

Елегантна блуза з вільним силуетом і трендовими рукавами-ліхтариками, виготовлена зі 100% шовку. Для контрасту з романтичною блузою, образ можна доповнити брюками чоловічого крою з низькою посадкою, стрілками й манжетами.

Вартість: блуза – 5 000 гривень, штани – 4 200 гривень

Білий оверсайз-костюм

Бренд NATALIYA NOVITSKA розробив універсальну модель костюму, яка підходить як чоловікам, так і жінкам. Крім того, маскулінний крій чоловічого оверсайзу костюму не втрачає актуальності та добре грає у контрасті з жіночними аксесуарами.

Вартість: піджак – 6 700 гривень, штани – 3 700 гривень

Оверсайз-костюм із шортами-бермудами

Цей бежевий костюм пошили з натуральної костюмної шерсті. Піджак з акцентованими плечима й трендовими шортами-бермудами з низькою посадкою створюють мінімалістичний розслаблений силует. Костюм можна доповнити білим кроп-топом – універсальною базою для будь-яких образів.

Вартість: піджак – 7 800 гривень, шорти-бермуди – 4 200 гривень, білий кроп-топ – 2 400 гривень.

Приталений костюм
і топ із органзи

Класичний чорний костюм з якісної тканини – основа базового гардероба. Він ідеально підійде для створення бізнес- і кежуал-образів. Бренд NATALIYA NOVITSKA пропонує доповнити його топом з органзи з об’ємними воланами. Невагомий топ пудрового кольору збалансовує строгі лінії костюму й перетворює образ на вечірній.

Вартість: піджак – 7 800 гривень, штани – 4300 гривень, топ – 3 600 гривень

Бежевий оверсайз-костюм

Бежевий оверсайз-костюм пошили з літньої шерсті. Він добре тримає форму й температурний баланс тіла за будь-якої погоди. Це універсальна модель, що доповнить як чоловічий, так і жіночий гардероб. З ним можна створювати розслаблені й трендові образи, граючи на контрасті з маскулінним силуетом.

Вартість: піджак – 7 800 гривень, штани – 4 300 гривень

Шовкова блуза з жилетом і шортами

Костюмні шорти та жилет – у головних трендах цього літа. У NATALIYA NOVITSKA їх створили з тонкої літньої шерсті чорного кольору. Якщо комплект доповнити блузою вільного силуету, вийде легкий і жіночний образ на вечір.

Вартість: блуза – 5 000 гривень, жилет – 3 300 гривень, шорти короткі – 3 200 гривень.

Пудрово рожева сукня

Сукня з тонкої органзи ніжного пудрово-рожевого кольору з об’ємними воланами – вдалий вибір для романтичних образів. Крій сукні можна вдало стилізувати з жакетами класичного крою.

Вартість: 6 400 гривень

Чорна мінісукня

Чорна мінісукня фасону бейбідол із трендовими об’ємними рукавами та пишною спідницею. Об’ємні елементи крою деконструюють силует і створюють легкий образ. Сукня виготовлена з тонкої шерсті, тому стане вдалим вибором для літнього гардероба.

Вартість: 6 500 гривень

Фото: Stephan Lisowski

Відео:  Slava Davydov

Модель: Kateryna Zub

Зачіска та мейкап: Yevgeniya Kozlova

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.