Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоНайближчій людині: 10 подарунків до Дня святого Валентина, які ви захочете залишити собі

Кольє-трансформер, свічка у глазурі та парфуми

Найближчій людині: 10 подарунків до Дня святого Валентина, які ви захочете залишити собі — Промо на Wonderzine

Нагадувати близьким людям про свою любов можна не тільки на свята, але, погодьтеся, 14 лютого – ідеальний для цього привід. І все ж головне в цей день – не забути привітати найважливішу у своєму житті людину – себе.

Wonderzine Україна разом з ЦУМ підібрали 10 речей, які можна подарувати самій собі до Дня всіх закоханих.

Мюлі від Sleeper

Де: 3 поверх ЦУМ

Сатинові мюлі від українського бренду створили у вишуканому дизайні в стилі 90-х в Америці. Взуття декорували еластичною затяжкою-бантом. Тому модель підійде жінкам із будь-яким ступенем підйому стопи. Мюлі наявні в яскраво-синьому кольорі.

Браслет на руку від Guzema

Де: 1 поверх ЦУМ

Мінімалістичний браслет із тонкого ланцюжка доповнили округлими підвісками. А застібку декорували підвіскою з написом «feel special». Прикрасу можна регулювати залежно від розміру зап’ясть власниці. Обирайте аксесуар в білому та жовтому золоті.

Кольє-трансформер від Guzema

Де: 1 поверх ЦУМ

Кольє-трансформер також стало частиною колекції Valentine’s Day Collection українського бренда прикрас. Його доповнили фірмовим гравіюванням із назвою бренда на підвісці. Аксесуар можна поєднувати як із вечірніми сукнями, що мають глибоке декольте, так і з кежуал-образами, регулюючи довжину прикраси. Обирайте в білому або жовтому золоті.

Аромат Sisley Izia La Nuit

Де: 1 поверх ЦУМ

Парфуми Izia La Nuit від Sisley мають насичений вечірній аромат. Верхні ноти складає бергамот, мандарин і смородина. Нотами серця стали аромати троянди, фрезії та магнолії. А в кінцевій ноті розкрили аромат кардамону, пачулі та ванілі. Флакон краплеподібної форми для аромату створив архітектор Броніслав Кшиштоф. Також його доповнили гравіюванням назви.

Сукня від Frolov

Де: 3 поверх ЦУМ

Капсульну колекцію «Love airlines» бренд Frolov створив до Дня всіх закоханих. Цю мінісукню доповнили блискавкою на всю довжину на спині. А декольте та низ декорували оригінальною прозорою вставкою. Обирайте у світло-блакитному або насиченому червоному кольорі.

Панчохи від Shur Shur

Де: 3 поверх ЦУМ

Панчохи Shur Shur із тонкої пряжі створили в червоному кольорі. А праву доповнили вишитим кельтським знаком Тріскель, що означає досконалість, незалежність і жіночу силу. Панчохи стійкі до постійного носіння та ручного прання.

Спідня білизна від Organic Basics

Де: 3 поверх ЦУМ

Organic Basics – еко френдлі бренд родом із Копенгагена, що шиє одяг з натуральних і перероблених тканин. Базову спідню білизну команда створює з органічної бавовни. Ця та інші речі бренду – функціональні та комфортні, а також мають мінімалістичний крій.

Свічка Candle La Madeleine від Diptyque

Де: 1 поверх ЦУМ

Кожна свічка від бренда Diptyque – унікальна. Їх вручну занурюють у глазур, завдяки чому форма не повторюється. А ще Candle La Madeleine зберігають у фарфорових стаканах ручної роботи. Свічка має легкий, маслянистий, з лимонними нотами аромат, як і десерт мадлен, на честь якого її назвали. Схожі десерти готують у булочній Maison Cazelle у французькому місті Дакс.

Олія для тіла від Zielinski & Rozen

Де: 1 поверх ЦУМ

Під час морозів особливо важливо піклуватися про шкіру. Ця олія для тіла її активно живить і зволожує. А ще вона швидко вбирається та не залишає слідів на одязі. Обирайте олію з ароматом апельсина, жасмину та ванілі; ветиверу, лимона, бергамоту або розмарину, лимона й неролі.

Книга Assouline Food & Life

Де: 5 поверх ЦУМ, відділ Home&Gifts

Книгу Food & Life називають одою їжі та мистецтву смачної та корисної кухні. Цей том містить пояснення харчових властивостей фруктів, овочів, бобових, зернових, м’яса та риби, їхнього впливу на наше фізичне та психічне самопочуття, а також смачні рецепти для гурманів, збалансовані на всі сезони та етапи життя.

У ЦУМ уже наявні нові колекції до свята від таких брендів: Viktoria Beckham, Jimmy Choo, Proenza Schouler, Aquazzura та інших. Також в універмазі та онлайн-магазині tsum.ua діють знижки на зимові колекції до −60%. Обрані на сайті товари можуть заздалегідь підготувати до примірки у зоні Click & Collect, що на п’ятому поверсі ЦУМ. А щоби не виходити з дому в засніжене місто – робіть замовлення з безкоштовною доставкою по Україні на сайті.

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.