Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоВід адвент-календаря до набору блисків. Що подарувати собі, подрузі або мамі на Новий рік?

16 ідей від бренда косметики NYX Professional Makeup

Від адвент-календаря до набору блисків. Що подарувати собі, подрузі або мамі на Новий рік?  — Промо на Wonderzine

Щоб ви не прокрастинували та не відтягували момент новорічного шопінг-марафону, ми підготували для вас невеликий гід із б’юті-подарунків. Веган-формули, насичені пігменти, сяйнисті шимери та стійкість – кожен знайде щось своє.

Wonderzine Україна разом із NYX Professional Makeup розповідають, чим порадувати й того, хто любить класичний макіяж, і того, хто завжди готовий до б’юті-експериментів.

Для макіяжу обличчя:


Адвент-календар із 24 культових і нових продуктів NYX Professional Makeup – гарний подарунок для людини, яка любить сюрпризи. Кожен день на неї чекає новий продукт. У лімітованому святковому наборі «Gimme SuperStars» є міні- та повноформатні версії засобів для обличчя, очей і губ, наприклад, тіні для повік, помади, хайлайтери тощо.


1999 грн

«Gimme SuperStars!», палетка хайлайтерів

Якщо ваша подруга, сестра або й ви самі любите повторювати макіяж YouTube-блогерів, тоді без такого продукту, як хайлайтер, не обійтися. У NYX PMU є палітра хайлайтерів-дуохромів із перламутровим фінішем. Відтінки класичного та рожевого золота підійдуть для делікатного акценту в макіяжі, а персиковий і колір блакитного опала – для створення артистичного образу.


679 грн

Набір «Gimme SuperStars! Ultimate Shadow Palette, On The Rise Liftscara, Suede Matte Lipstick»

Один набір, і макіяж повністю готовий – це заявка на хороший подарунок. NYX Professional Makeup підготував ще один сюрприз на новорічні свята – набір, який поєднав палітру тіней «Ultimate» у відтінку «Utopia», з нюдовими, насиченими темними та сяйнистими відтінками, туш «On The Rise Liftscara» та матову помаду «Suede Matte» в класичному червоному кольорі «Spisy».


1099 грн

«Gimme SuperStars!», спрей-фіксатор для макіяжу

Що може бути гірше, ніж тіні, що скотилися, чи туш, що потекла, коли робив складний артмакіяж годину? Якщо ви знаєте таких фанатів мейку, тоді для них є корисний подарунок від NYX PMU – спрей-фіксатор. Він збільшує стійкість декоративної косметики, зберігає її текстуру й інтенсивність відтінків, а також захищає від ефекту «перепудреності».


289 грн

Для макіяжу губ:


На честь свят NYX Professional Makeup повертає тріо для губ із блисками «Butter Gloss» у найпопулярніших відтінках. Такий набір підійде фанатам нюдового макіяжу. Для легкого сяяння досить нанести засіб один раз, а для більш інтенсивного та непрозорого кольору – в декілька шарів.


549 грн

Набір «Gimme SuperStars! Gloss Lip Vault»

Ще одне б’юті-повернення! Бестселер NYX PMU, блиск для губ «Butter Gloss», тепер представлений подарунковим набором із 14 найпопулярніших відтінків: «Featuring Fortune Cookie», «Creme Brulee», «Vanilla Creme Pie», «Tiramisu», «Angel Food Cake», «Cinnamon Roll», «Madeline», «Bit of Honey», «Praline», «Ginger Snap», «Red Velvet», «Cranberry Pie», «Devil's Food Cake» та «Rocky Road». Шанувальниці експериментів із макіяжем зможуть регулярно змінювати образи та навіть міксувати різні відтінки – від рожевих до червоних і ягідних.


2279 грн

Блиск «Gimme SuperStars! Plumping Lip Topper»

Здивуйте людину, якій плануєте зробити новорічний подарунок, блиском-топпером з ефектом збільшення губ. У NYX Professional Makeup є три універсальні відтінки засобу: «Purrl, please» – прозорий із різноколірним перламутром, «Flame & Fortune» – ягідний із блискітками та «24K Lit» – золотистий. Завдяки прозорій формулі блиски-топпери можна окремо або наносити поверх улюблених помад.


329 грн

Набір «Gimme SuperStars! Matte soft matte lip vault»

Усі матові помади-бестселери в одному наборі «Gimme SuperStars!». П’ять популярних відтінків: «London», «Abu Dhabi», «Leon», «Rome» та «Berlin» – це класика для тих, хто колекціонує помади. Оксамитовий фініш і культовий солодкий аромат – головні особливості цієї лінійки.


899 грн

Новинка у святковому асортименті NYX PMU – тріо «Lip Lingerie XXL». Набір, представлений у двох варіантах, містить три високопігментовані матові рідкі помади. Вони мають веганську формулу, а ще тримаються на губах до 16 годин. Один набір собі, а інший – подрузі.


809 грн

Набір «Gimme SuperStars! Butter Gloss, Suede Matte Lip Liner»

Якщо ваша близька людина користується трохи більшим арсеналом, ніж гігієнічна помада, тоді цей набір для макіяжу губ може їй сподобатися. Лімітована колекція складається з двох продуктів: блиску «Butter Gloss» і матового олівця для губ «Suede». Вони представлені у двох відтінках: нюдовому та медіум.


271 грн

Для макіяжу очей:


Палетка для очей «Gimme SuperStars!»

Тіні для повік ніколи не бувають зайвими. Як обрати вдалу палетку на подарунок? Відштовхуйтеся від характеру людини, якій даруєте палітру. Якщо любить вечірки та яскравий макіяж – зверніть увагу на набір «Kissin’ My Stars» зі сріблястими, мідними та рожевий шимерами. А прихильниці драматичних образів оцінять палітру «Crystal Flex», яка складається з насиченого фіолетового, рожевого хрому, матового лілового, бузкового та сяйнистого помаранчевого відтінків.


339 грн

Набір «Gimme SuperStars! On The Rise Liftscara, Epic Ink»

Дует топових продуктів NYX Professional Makeup: водостійкої підводки-фломастера «Epic Ink» і туші «On The Rise» підійде для подарунка подрузі чи колезі. Це універсальна пара для макіяжу очей. За допомогою підводки можна малювати різні види стрілок, від класичних до креативних, а туш подовжить вії та додасть об’єму.


599 грн

Набір «Gimme SuperStars! Ultimate Shadow Palette, Worth The Hype Mini Mascara, Epic Wear Liner Stick»

Шукаєте подарунок для фаната нюдового макіяжу? Зверніть увагу на набір від NYX PMU. У ньому є три засоби: професійна палетка «Ultimate» у відтінку «Warm Neutrals», яка складається із 16 високопігментованих нюдових відтінків, а також водостійкий олівець для очей і туш для вій «Worth The Hype».


869 грн

Туш для вій «Gimme SuperStars! On The Rise Liftscara»

Візажисти радять змінювати туш для вій кожні три місяці, тому цей подарунок буде точно актуальним. Туш «On The Rise» від NYX Professional Makeup із насиченим пігментом та інноваційною двосторонньою щіточкою задовольнить одразу декілька потреб: у яскравому чорному кольорі та додатковому об’ємі.


329 грн

За допомогою набору олівці «Jumbo» образи можна змінювати хоч кожен день. У ньому зібрали 12 ультракремових і пігментованих засобів у широкій палітрі кольорів: від м’ятно-зеленого та темно-синього до персикового та лавандового. Завдяки кремовій формулі олівці гарно розтушовуються та можуть стати альтернативою тіней для повік. Цей набір – прекрасний вибір для тих, хто хоче підвищити свою майстерність у візажі.


1969 грн

Підводка-фломастер «Gimme SuperStars! Epic Ink Liner»

Водостійкий лайнер із лімітованої серії «Super Star!» має інтенсивний чорний колір та ультратонкий аплікатор-пензлик, який дозволяє створювати різні варіанти стрілок для будь-якого типу очей. Чому ця підводка – гарна ідея для подарунка? Вона має веганську формулу, тому стане справжньою знахідкою для тих, кому важливо, що косметика не тестується на тваринах.


325 грн

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.