Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Тренд10 пар універсальних кросівок на осінь

10 пар універсальних кросівок на осінь — Тренд на Wonderzine

Від Nike, New Balance та Isabel Marant

Кросівки – базове повсякденне взуття, без якого не можна обійтися. Особливо нам подобається восени носити кросівки з класичними бежевими тренчами. Спортивні марки влаштовують колаборації з дизайнерами та співпрацюють з кращими фотографами, графічними й фешн-дизайнерами, художниками по всьому світу. Більшість мешканок великих міст давно закинули туфлі й замінили їх на кросівки. Ми обрали 10 пар від культових dad shoes до sustainable, в яких буде комфортно як в теплу осінню погоду, так і в холодні дні.

Isabel Marant Sneakers Alsee

Ізабель Марант любить створювати речі на межі спорту й класики. Ці кросівки переносять нас у 80-ті, коли образ доповнювався об’ємними бомберами та штанами-бананами. Така модель буде однією з найжаданіших сезону осінь-зима 2020/21. Радимо носити з високими спортивними шкарпетками й поєднувати з джинсами або спідницями. Кросівки, виготовлені зі шкіри, мають гумову підошву.

360 €

ASICS Novablast

Раз уже бігові кросівки перетворилися на взуття на кожен день, то й в ASICS знайшлася досить актуальна пара. ASICS Novablast – той самий випадок, коли технології працюють на дизайн, народжуючи унікальну естетику. Не розчаруються й любителі комфортного бігу: їм повинні сподобатися амортизаційна технологія Flytefoam Blast на основі пінистого матеріалу. Легкий і безшовний сітчастий верх дає нозі дихати, а геометрія кросівка забезпечує комфортний перекат з п’яти на мис.

2 800

Nike Air VaporMax 2020 Flyknit

Якщо вам важлива екоскладова одягу, то ці кросівки точно стануть вашими улюбленими. Адже Nike Air VaporMax 2020 Flyknit на понад 50 % складаються з перероблених матеріалів і промислових залишків. Подушка для стопи VaporMax на 75 % складається із вторсировини, а тканина Flyknit – на 67 % із перероблених компонентів, зокрема й пластикових пляшок. Головною інновацією став Nike FlyEase – універсальний дизайн, який фіксує стопу у взутті, дозволяє легко одягати та знімати кросівки й підходить для будь-якої форми стопи.

220 €

AVNIER х Salomon S/Lab

Ще одна пара для любителів вінтажу, але вже спортивного. Раніше такі кросівки можна було побачити лише на затятих бігунах, яким було абсолютно однаково до трендів і моди. Але поступово дизайнери почали включати кросівки без шнурівок у свої покази та колекції. А сьогодні в них ходять Rihanna й A$AP Nast. Висновок можна зробити один: що більше ваші кросівки нагадують артефакти 90-х, то краще. Кросівки виготовлені з тканини та шкіри, підошва – з гуми.

Nike Dunk Low

Стилісти прогнозують справжню Dunk-манію, адже Nike продовжує повертати класичні кольори популярної моделі Dunk. Наприклад, традиційний баскетбольний силует з’явився в біло-червоній гамі, відомій також як University Red. А також уперше з 2001 року Dunk Low «Brazil» випустили з яскраво-жовтими вставками й накладками кольору соснової хвої, у кольорах прапору Бразилії. Верх кросівок – натуральна шкіра, підошва – гума з декоративними вставками.

120 €

Golden Goose Running Sole

Коли ми побачили ці кросівки, відразу ж пригадалися вечірки в Closer, адже в них було б абсолютно зручно танцювати до ранку, і стало трохи сумно, що ціла епоха позаду. Але ми переконані, що такі круті речі ви точно знайдете, куди одягнути. Хоча б в офіс, коли всі повернуться з карантину.

Кросівки мають закруглений носок, контрастні вставки й ефект розбризканої фарби якраз для творчих людей. Верх виготовлено зі шкіри й замші, а підошву – з гуми.

377 €

Tretorn

Якщо ви прихильники скандинавського мінімалізму, то вам сюди. Tretorn – якісна шведська марка з більш ніж сторічною історією, і передусім бренд відомий своїми кедами, кросівками й намагається не відставати від модних тенденцій. У колекції можна знайти й олдстайлові «татові» кросівки, і речі з принтом тай-дай. Радимо звернути увагу саме на класичні тенісні кросівки, які збирають навколо марки безліч відданих шанувальників у всьому світі. Це одна з найстаріших традиційних тенісних моделей, яка з роками лише набуває нових деталей і конфігурацій.

96 €

Millie Bobby Brown x Converse

Нова серія кедів Millie By You від Converse в колаборації з акторкою Міллі Боббі Браун із серіалу «Дивні дива».

Кеди представлені в чотирьох варіантах: чорні з технікою тай-дай, світлі з кольоровим логотипом і дві пари, зроблені за технікою тай-дай, з рожево-зеленим і синьо-жовтим фарбуванням.

Також є можливість самостійно обирати дизайн кедів: на сайті можна зібрати свою комбінацію кольорів язика, задньої смужки взуття, прошивки та шнурків.

115 $

New Balance 827

Ще кілька років тому всі божеволіли від колаборацій New Balance з брендами Aime Leon Dore або Stray Rats. Цього року New Balance 827 повернулися до стандартної колекції в чотирьох колірних варіаціях. Кросівки будуть абсолютно доречними як у спортзалі, так і на прогулянках містом. Випущені ще в 1997 році, вони призначалися для бігу на довгі дистанції. Зараз їх злегка агресивний дизайн здається цілком відповідним для повсякденного носіння.

Пара створена із сітки білого кольору та шкіри, з кобальтовими й помаранчевими акцентами. Має петельні шнурівки та підошву з підшивкою Abzorb для комфорту та пружності.

96 €

Аdidas Consortium FYW XTA

Пара кросівок, з якою вам точно не захочеться розлучатися до зими. Вони стійкі, комфортні й надійні. За останні роки аdidas Consortium за традицією випустив релізи в співпраці з найвпливовішими ритейлерами й брендами. Серед них – Commonwealth, Slam Jam, Sneakersnstuff, Footpatrol, KITH і багато інших. Суть проєкту в тому, щоб об’єднувати магазини, дизайнерів і партнерів для створення оригінального продукту.

В XTA використовується технологія FYW (Feet You Wear) – спеціальна підошва, яка, за запевненнями дизайнерів бренду, дозволяє стопі рухатися природним способом і знижує ймовірність вивиху гомілкостопа. Крім того, нова модель гіперфункціональна й відмінно «вписується» в міське середовище.

3 850

Текст:

Анна Хаєцька

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.