Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити цієї осені: 10 модних трендів для затишних прогулянок і не тільки

Що носити цієї осені: 10 модних трендів для затишних прогулянок і не тільки — Тренд на Wonderzine

Кейпи, жилети, бахрома

Літо, як завжди, пролетіло миттєво, але попереду ще кілька місяців тепла й красивих золотих барв. А ще це хороший привід змінити шорти й футболку на стильний двобортний піджак чи елегантний кейп. Осінні тренди цього сезону досить спокійні й урівноважені.

Ми зібрали потенційні тенденції осені, які допоможуть освіжити гардероб, якщо захотілося чогось нового. Багато з нових трендів насправді добре забуті старі, тому знайти подібну річ у вінтажному магазині або на домашніх антресолях теж не матиме труднощів.

Розповідаємо, що ми будемо носити цієї осені.

Кейп

Під час показів осінь-зима 2020/21 більшість брендів: Miu Miu, Erdem, Celine, Givenchy, Salvatore Ferragamo – включили у свої колекції так звані «королівські накидки». Цієї осені кейп залишається як на дизайнерських мудбордах, так і в наших серцях. Носити його можна як із класичними речами, так і з джинсами, до того ж підійдуть і завужені, і розширені донизу моделі.

Речі: Ermanno Scervino, Gucci, Burberry

Джинсова спідниця

Обов’язково максі або міді й обов’язково зі щільного деніму. Необроблені краї, асиметричний крій, розрізи – безпрограшний варіант, щоб освіжити свій гардероб цієї осені. Тим паче її можна носити з чим завгодно й куди завгодно: в офіс або на романтичні зустрічі.

З чим носити джинсову спідницю ми писали тут, а натхнення можна знайти в streetstyle-виходах модниць під час тижнів моди.

Речі: Kenzo, Zara, H&M

Трикотажні жилети

В’язані або трикотажні жилети, як у бабусь, стали справжнім must have елементом гардероба. В осінньо-зимовому сезоні 2020/21 вони були в колекціях Prada, Marc Jacobs, Dior, Lacoste.

Але не поспішайте за жилетом до магазинів, такий, напевне, знайдеться в шафі вашої мами, або ж його можна зв’язати самостійно.

Речі: Dsquared2, Zara, Acne Studios

Маскулінний піджак

Тенденція на маскулінність останні кілька сезонів переважає на модних подіумах і не збирається йти й цієї осені. Такі піджаки можна знайти в колекціях Isabel Marant, Jacquemus і Givenchy, або ж у вінтажних магазинах, де багато речей з 80-х років, які й задали тренд на піджаки з маскулінною лінією плеча.

Речі: Isabel Marant Étoile, Acne Studios, Nanushka

Куртка-сорочка

Куртка-сорочка – досить функціональний предмет гардероба, популярний у нульових, знову повертається. Таку куртку можна поєднувати як з елегантними сукнями в підлогу, так і з хлопчачими футболками й широкими джинсами. Щодо колірної палітри, то тут теж повна свобода: дизайнери пропонують моделі яскравих і приглушених відтінків, а також у класичну клітинку.

Речі: Zara, Isabel Marant Étoile, TopShop

Об’ємні сумки

Здається, цього сезону ми розпрощаємося з мініатюрними сумочками, у які, крім телефона, нічого не покладеш. Справжнє свято для практичних дівчат, адже тепер спокійно можна в одній сумці носити й ноутбук, і ланч-бокс з броколі. Якщо ви не викинули сумки, які носили років 7 тому, зараз настав їхній час. Якщо ні, сміливо купуйте таку модель, адже мода циклічна.

Речі: Isabel Marant, JW Anderson, Marni

Бахрома

Бахрома у вигляді прикраси суконь, пальт, взуття, сумок стала однією з найбільших тенденцій FW20. Цього сезону вона прикрашає мінімалістичні сукні Jil Sander, штучну шубу Bottega Veneta. Носити речі з бахромою не складно: їх потрібно врівноважувати мінімалістичним одягом, але так, щоб на речі з бахромою був акцент.

Речі: Topshop, Caravana, Bottega Veneta

Трикотажні сукні

Здається, що цей тренд не виходив з моди, але цієї осені трикотажна сукня має сягати щиколотки. Якщо переглянути колекції Jil Sander, Bottega Veneta, Balmain, то там ви знайдете саме такі речі. Крім того, що це модно, це ще й ультракомфортно для прохолодних днів.

Речі: Toteme, Zara, Bottega Veneta

Рукавички

Тренд, який з’явився дуже вчасно, адже тепер можна не купувати резинові рукавички, а придбати красиві шкіряні. Бажано, щоб вони були довгими, тільки злегка приспустити їх до ліктя, щоб утворили невелику збірку. Спробуйте носити як на подіумі, на показах Saint Laurent чи Valentino, з яскравими аксесуарами.

Текст: Manokhi, Burberry, Loro Piana,

Брутальні резинові чоботи

Радимо уважно придивитися до показів Prada, Bottega Veneta, Versace. Італійські бренди запропонували цього сезону носити брутальні гумові чоботи на масивній підошві. Тренд став логічним продовженням моди на «військові черевики» і нам припав до душі, адже тепер не страшні жодні дощові калюжі.

Речі: Stella McCartney х Hunter, Chloé, Tommy Hilfiger

Текст:

АННА ХАЄЦЬКА

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.