Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Тренд10 стьобаних пальт на осінь. Від бюджетних до дорогих

10 стьобаних пальт на осінь. Від бюджетних до дорогих
 — Тренд на Wonderzine

Zara, Ganni, Totême

Уже кілька сезонів стьобані пальта не сходять із подіумів. Ці речі можна зустріти на показах Burberry, Moncler, Bottega Veneta, Balmain.

У цілому, вибір стьобаних пальт і курток дуже великий і їх сьогодні можна знайти як у брендах масмаркету, так і в марках люкс. Стилізувати їх можна з чим завгодно: з класичними туфлями, кросівками або ж грубими черевиками.

Закликаємо вас особливо не тягнути й почати придивлятися до тенденції та розповідаємо, у яких марок можна купити таке пальто – від бюджетних до дорогих.

Reserved

Стьобане пальто з еколінійки Reserved виготовлене з поліестеру, який, своєю чергою, був виконаний із переробленого пластику. Звичайно ж, такі речі навряд чи витримають зимові холоди, але в теплу осінь пальто може стати просто незамінним. До того ж його можна носити як утеплювальну підкладку з вашим улюбленим кашеміровим пальто – і тоді ви точно не замерзнете за будь-якої погоди.

₴‌ 1 399

H&M

Пальто асиметричної довжини зі стьобаної тканини.

Виглядає одночасно й кежуал, і елегантно. Підходить тим, хто шукає універсальну річ на осінь. Щоправда, варто врахувати, що пальто виконано з поліестеру й узимку в ньому може бути холодно.

₴‌ 1 970 

Mango

Лінійка Committed включає одяг, який виготовлений ​​із використанням перероблених тканин або виробничих процесів, що зменшують їх уплив на навколишнє середовище. Так бренд намагається дотримуватися принципів стійкої моди. Пальто досить універсальне та його можна носити як із поясом, так і без, а його комфортний крій можна поєднувати як із класичним, так і зі спортивним одягом.

₴‌ 3 999

Маx Mara

Бренд Маx Mara відтворив культове пальто «The Cube» до його 10-річчя – знаковий силует загальновизнаний, завдяки дизайну і представлений у музеї Shtatishe в Берліні та Технологічному інституті моди в Нью-Йорку. Нова версія виготовлена ​​зі стьобаної водостійкої тканини та пуху. Пальто просто незамінне в подорожах, його можна помістити навіть до невеликої валізи й воно за лічені секунди відновить свою форму після розпакування.

₴‌ 10 600

Ganni

Бренд активно працює у напрямку sustainability. Стьобане пальто Ganni виготовлене з перероблених матеріалів, завдяки своїй формі кокону і кольору «каламата», воно досить утилітарне і його можна носити з будь-чим. А ще ми просто закохалися в цю фетрову вставку та деталі з видовженими ґудзиками. І хоч у холодну зиму його навряд чи вдягнеш, для пізньої осені це неймовірно красива річ, яка підкорила інстаграм.

₴‌ 11 900

Totême

Ще один бренд, який створює одяг у скандинавському стилі, й саме це пальто «Annecy» вже стало справжнім героєм інстаграм-хронік. Що не дивно, адже його оверсайз-форма дозволяє застосовувати прийом багатошаровості в одязі, який уже кілька сезонів поспіль міцно тримається в трендах. Як і попереднє, це пальто виготовлене з переробленого поліестеру.

₴‌ 17 000

Minjukim

26-річна дизайнерка з Південної Кореї Мінджу Кім – переможниця H&M Design Award. Її речі вже є на найбільших світових онлайн-майданчиках. Дівчина любить працювати з незвичайними формами. До кожної колекції вона власноруч малює принти. Ми не змогли пройти повз цього стьобаного пальта з ніжним квітковим візерунком, яке виготовлене з м’якого атласу кольору слонової кістки. Здається, його можна придбати лише для того, щоб насолоджуватися ним як мистецтвом.

£508.33

Rag & Bone

Бренд любить створювати практичні речі, що підтверджує й назва, яка перекладається як «лахмітник». За словами засновників, вони обрали назву як данину винахідливості й усвідомленому споживанню. Це стьобане пончо створене за принципом спального мішка. Воно надзвичайно затишне, а за допомогою блискавки на шиї можна регулювати його посадку.

₴‌ 22 500

Prada

Стьобане пальто з каптуром від Prada чудово підходить для теплих осінніх днів. Воно має еластичні внутрішні манжети для запобігання холоду та подовжені застібки-блискавки з боків для регулювання форми. Пальто утеплене підкладкою на основі суміші гусячого пуху й поліестеру, тому воно досить практичне та не вимагає делікатного догляду – можете носити під час заміських прогулянок і брати в поїздки.

$1,770

Moncler

Ще один витвір мистецтва, цього разу вже від британця й теж переможця конкурсу H&M Річарда Квіна. Натхненний 60-ми, він створив цілу колекцію для Moncler Genius, яка насичена веселими візерунками та принтами. Виготовлене з легкої стьобаної болоньї з психоделічними ромашками, це пальто має прикрашений кришталем ґудзик на комірі, який нагадує старовинну вікторіанську брошку. Ця річ стане хорошою інвестицією у гардероб і її, за правильного догляду, можна буде передати у спадок.

$1,825

Текст:

Анна Хаєцька

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.