Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендПрактика: з чим носити в’язаний кардиган восени

Практика: з чим носити в’язаний кардиган восени — Тренд на Wonderzine

Довгий чи короткий – обирати вам

Восени затишний в’язаний кардиган точно не буде зайвим, адже в теплі осінні дні така річ може з легкістю замінити пальто. Хоча в цьому випадку можна не обирати одне з двох, а одягати пальто або тренч поверх кардигана: багатошарові образи залишаються актуальними.

Дизайнери пропонують носити кардигани різної довжини й відтінків. Можна спробувати носити яскравий кардиган під класичний бежевий тренч. А якщо ви прихильниця врівноважених, спокійних кольорів, то зверніть увагу на природні відтінки, як на показах Celine, Bottega Veneta, Burberry.

Ми зібрали кілька практичних образів, які допоможуть поєднати кардиган із речами, які, можливо, уже є у вашому гардеробі. Або ж надихнути вас на придбання нових, які залишатимуться актуальними ще не один сезон.

Довгий кардиган

Довгий в’язаний кардиган буде чудово виглядати з максіспідницею або вузькими джинсами в поєднанні з високими чобітьми або кросівками. Під довгий кардиган можна одягнути як сорочку, так і водолазку, щоб було затишніше.

Речі: Zara, H&M, Redden, Mango

Короткий кардиган

Якщо ви любите спідниці й штани з високою талією, то така модель підійде найкраще. У тренді моделі з гіпертрофованою лінією плеча, як носили у 80-ті, тож, якщо в маминому гардеробі збереглася така річ, беріть і носіть сміливо. Найкраще поєднати такий кардиган зі штанами або спідницею зі шкіри або екошкіри й ковбойськими чоботами.

Речі: Mango, Zara, VINCE, Zara

Кардиган-сорочка

Нещодавно ми писали, що куртки-сорочки є одним з головних трендів осені, але, крім курток, радимо ще звернути увагу на кардигани подібного фасону. Вони найкраще пасуватимуть із джинсами вільного крою та класичними ботильйонами.

Речі: loewe, Mango, KHAITE, Zara

Кардиган із принтом або в’язаним візерунком

Така річ гарно пасуватиме з однотонними класичними штанами або джинсами. Із взуття краще обрати класичні черевики.

Радимо уважно пошукати в маминій шафі, адже такі милі, в’язані гачком речі, імовірно, там можна знайти, або ж зазирніть до вінтажного магазину.

Головне, не переобтяжувати аксесуарами образ із різнокольоровим кардиганом, оскільки останній уже акцентує на собі увагу.

Речі: Zara, Proenza Schouler, max mara, Isabel Marant

Кардиган-жакет

Хороший варіант для офісу, який не потребує якихось надмірних зусиль для створення образу, особливо якщо у вас уведено дрес-код, а класичні піджаки вже трохи набридли. Таку модель можна поєднати як зі спідницею, так і з джинсами. Якщо образ виходить надто стриманим, можна додати яскравий акцент у вигляді шийної хустки або шарфа. Із взуття добре пасуватимуть високі чоботи або ж, якщо дозволяє офісний дрес-код, грубі кросівки.

Речі: BURBERRY, zara, aje, Proenza Schouler

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.