Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЗатишно й тепло: 10 светрів для прохолодних днів

Затишно й тепло: 10 светрів для прохолодних днів  — Тренд на Wonderzine

Від масмаркету до люксу

З настанням холодів важко уявити гардероб без м’якого, затишного светра. Цього року бренди представили багато альтернатив різної цінової категорії: від бюджетних до люксових. Ми ділимося десятьма моделями светрів різних кольорів і фасонів, які надихнуть зустріти холодну пору року з насолодою.

Zara

Бюджетна та одночасно стильна модель від Zara, адже сірий колір продовжує займати позиції у списках трендів. Цей светр входить до першої еколінійки бренда під назвою Join Life: він зроблений із переробленого волокна. Евкаліпт, застосований при виготовленні, згодом саджають повторно. Тож ця річ виконує не лише естетичну функцію, а й природозберігальну.

₴‌ 999

Mango

Светр від Mango зігріватиме в холодну погоду завдяки товстому коміру та довгим рукавам. Трьохколірна модель із геометричним візерунком має шанси стати капсульним елементом гардероба завдяки цікавому фасону та базовим відтінкам.

₴‌ 1 999 

Pull&Bear

Яскравий светр від Pull&Bear буде радувати насиченими кольорами, коли за вікном прохолодно та сіро. Такий вибух відтінків найбільш гармонійно виглядатиме з джинсами моделі бойфренд і високими чоботами.

₴‌ 999 

Stradivarius

Бренд Stradivarius випустив колекцію коротких светрів. Хоча модель такої довжини важко назвати універсальною, цей елемент гардероба з в’язаною косичкою також можна виграшно стилізувати із джинсами високої посадки або спортивними штанами для максимального комфорту.

₴‌ 799

Cropp

Ця модель ніжного м’ятного відтінку від Cropp стане чудовою заміною речам стандартного білого або чорного кольору. Бюджетний светр, виготовлений з акрилового волокна, виглядає водночас і стильно, і кежуал.

₴‌ 559 

Alexa Chung

Алекса Чанг уже давно проявила себе не тільки як трендсеттерка, а й як талановита дизайнерка. Цей строкатий смугастий светр натхненний культурою британських панк-груп. Вовняну модель вільного крою стилісти радять одягати із джинсами прямої посадки або шкіряними штанами.

£120.83

Ply-Knits

Якщо у вашому гардеробі ще немає базового светра – закликаємо саме зараз почати пошуки. Радимо придивитися до моделі від Ply-Knits. Кашеміровий светр чорного або бежевого кольору підійде як до кежуал-образу, так і для офісного дрес-коду. Аби зробити образ цікавішим, доповніть його крупними, акцентними прикрасами.

479 €

Carsel

Модель під назвою Milano від екологічно свідомого данського бренда Carsel – ще один наш фаворит. Модні експерти називають зелений одним із найактуальніших кольорів сезону осінь-зима 20/21. Високий комір і широкий рукав – ще одні стильні доповнення, які роблять светр бажаним.

356 €

Holzweiler

Светр норвезького бренда Holzweiler вирізняється від інших об’ємними рукавами, V-подібним вирізом і відтінком слонової кістки. Та головним його акцентом є незвичний ромбовий візерунок відкритої в’язки. Стилісти радять поєднувати модель із шортами-бермудами або парою джинсів.

137 €

Stine Goya

Бренд Stine Goya з Копенгагена відомий своїми яскравими моделями одягу з неординарними принтами. Цей светр натхненний роботами подружжя художників Крісто та Жанни Клод. Візерунки на кшталт психоделічних створені із зигзагоподібного шва. Ідеальна річ для тих, хто хоче додати акцент у свій повсякденний образ.

£150

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.