Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити цієї зими: 8 модних трендів для теплих і стильних образів

Що носити цієї зими: 8 модних трендів для теплих і стильних образів — Тренд на Wonderzine

Шапки, блискітки та яскраві відтінки

Хоча цієї зими більш актуальними можна вважати комплект піжами та затишні капці, ми зібрали потенційні модні тенденції, які знадобляться в разі, якщо у вас буде привід вийти на вулицю. Більшість із цих трендів можна комбінувати із теплим базовим пуховиком або ж спробувати на практиці в передноворічну ніч.

Розповідаємо, що ми будемо носити цієї зими.

Більше кольору

Погодьтеся, узимку ми частіше надаємо перевагу одягу базових кольорів. Проте цього року дизайнери вирішили додати трохи бадьорості у свої колекції з трендом на color block. Суть тенденції – комбінування кількох насичених відтінків в одному образі. Вдалі приклади бачимо в Mcq та Ganni.

Речі: Mcq, Victoria Beckham, Topshop

Шкіра

Інсайдери закликають не зволікати та спробувати додати до гардероба одяг із натуральної або штучної шкіри. Цього сезону акцент на такому матеріалі зробили Yves Saint Laurent, Bottega Veneta й Rochas. Щоб зробити образ цікавішим, придивіться до кольорових шкіряних виробів, наприклад: зеленого жакета або жовтої спідниці довжини максі.

Речі: Nanushka, Grlfrnd, Zara

Картатий принт

Тренди на принти з чотирикутними візерунками спостерігаємо в колекціях Lanvin, Dior і Dries Van Noten. Не бійтеся міксувати геометрію з кольором: чудова ідея, аби освіжити гардероб цієї зими. Носити речі з картатим принтом можна як на роботу, так і на зустріч із друзями, адже такий одяг доволі легко комбінувати з тим, що вже є в шафі.

Речі: Dries Van Noten, Michael Kors, Pull&Bear

Блискітки

Чи не кожної передноворічної пори речі, прикрашені блискітками, починають заповнювати полиці магазинів. Цей рік не виняток. Єдиною відмінністю можна вважати відсутність вечірок, куди можна одягти блискучу сукню або спідницю. Ми пропонуємо більш універсальний варіант – блузку з блискітками. Комбінувати її можна як із завуженими джинсами, так і з класичною чорною спідницею довжини міді, аби збалансувати акцентний верх.

Речі: Ioannes, Dries Van Noten, Zara

Печворк

У колекціях сезону осінь-зима 20/21 такі бренди, як: Marni, Tods та Alexander Mcqueen – застосували на моделях техніку печворк. Вона полягає в пошитті одягу зі шматочків тканини. Спробувати тенденцію дизайнери закликають у різних варіаціях: костюмах, верхньому одязі або сукнях.

Речі: Loveshakfancy, Kseniaschnaider, Stella McCartney

Бант

Комір із бантом став одним із головних трендів осінь-зима '20. Дійсно, цей елемент, навіяний епохою романтизму, прикрасить навіть базовий офісний образ. Найчастіше великим або майже непомітним бантом дизайнери доповнювали коміри блуз і суконь. Як носити такі, майже урочисті речі, можна побачити в колекціях Elie Saab, Self Portrait і Gucci.

Речі: Ecru, Gucci, Mango

Саморобні прикраси

Тренд на яскраві прикраси з бусинами в стилі нульових перекочував із літніх до зимових трендів. Безумовно, у холодну пору року найбільше уваги ми приділяємо шапці або рукавичкам, проте хендмейд-каблучка або яскравий чокер буде гармонійно виглядати й з улюбленим затишним светром. Ми радимо спробувати зробити свою унікальну прикрасу самостійно. Можливо, на карантині ви опануєте нове хобі.

Речі: Roxanne Assoulin, Pull&Bear, Topshop

Шапка

Безперечно, без шапки взимку просто не обійтися, тому дизайнери щороку представляють у своїх колекціях стильні й актуальні моделі. Радимо звернути увагу на в’язані головні убори, вушанки або універсальні біні, останні точно не вийдуть з моди ще багато сезонів.

Речі: The Elder Statesman, Zara, Mango

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.