Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити весною: 10 нових трендів гардероба

Що носити весною: 10 нових трендів гардероба  — Тренд на Wonderzine

Спорт, міні та принти

Модний сезон весна-літо 2021 пройшов не так, як ми звикли. Streetstyle-звітів майже не було, а більшість колекцій ми побачили або на онлайн-показах або в лукбуках. Та все ж дизайнери встигли запропонувати нові тенденції, які зроблять образ стильним, і, що важливо, легко впишуться до щоденного гардероба.

Розповідаємо, що носити цієї весни.

Пастельні кольори

Весною стилісти радять відкласти темний одяг подалі та звернути увагу на пастельні відтінки, в особливості – лавандовий та м’ятний. Не бійтеся комбінувати їх разом: ніжні кольори гармонійно доповнюють одне одного. Швидко увійшовши в моду, вони повинні залишатися з нами протягом усього року.

РЕЧІ: Stradivarius, Pushbutton, Knitel x Jamemme

Штани вільної посадки

З коротким топом, піджаком, водолазкою, сорочкою – штани вільної посадки можна назвати універсальним елементом гардероба, тому ми раді, що вони зайняли місце серед трендів цього сезону. Модними будуть як більш спортивні моделі у стилі нульових, так і ті, що підійдуть для офісних буднів.

РЕЧІ: Lvir, Zara, Vince

Вирізи

Тонкі або хаотичні вирізи на одязі – простий та одночасно незвичний тренд, який одразу зробить образ цікавішим. На показі Versace модель була одягнена в чорну мідіспідницю з вирізом з одного боку та коротку кольорову сорочку, Prada представили яскраво-помаранчеву водолазку з дірками за всією довжиною, а Nanushka – сукню, що обтягує, з вирізом на спині.

РЕЧІ: Bershka, Fleur du Mal, Coperni

Яскраві принти

Сміливі та «гучні» принти не полишають список трендів, і нам усім зараз не завадить трохи кольору. Цієї весни можна спокійно дотримуватися правила: «Що більше – то краще». Чому б ні? Ми всі так втомилися від цієї довгої зими. Флористичний, анімалістичний чи tie dye – обирати вам. Для прикладів можна продивитися образи Instagram-блогерів, які надихають експериментувати зі стилем.

РЕЧІ: Tory Burch, Paco Rabanne, Loewe

Напівпрозора тканина

Напівпрозорі водолазки та боді, або як їх ще називають second skin clothing – хороший варіант для неоднозначної весняної погоди, коли вже тепло, але одним шаром одягу не обійдешся. Сміливу, на перший погляд, річ можна комбінувати по-різному: з майкою, як це зробили Givenchy, контрастною строгою спідницею, як на показі Prada, або із джинсами та курткою для простіших образів.

РЕЧІ: David, Koma Ttswtrs, Bershka

Міні

У колекціях прийдешніх сезонів дизайнери дали зрозуміти, що силует мініспідниці буде актуальним як ніколи. Хоча, з нашою погодою не виключено, що приміряти її ми зможемо вже ближче до травня, іноді приємно планувати образи заздалегідь. Dolce & Gabbana пропонують комбінувати міні з оверсайз-сорочками, Miu Miu – з тенісками. Для образу у стилі 60-х спідницю можна поєднати з актуальними високими чоботами до коліна.

РЕЧІ: Isabel Marant, Frolov, Stradivarius

Спорт

Спортивний одяг продовжує залишатися у тренді. Цього сезону його актуальність можна пояснити: з карантином ми звикли до комфорту й не дуже хочемо повертатися до ґудзиків і приталених силуетів. На показах сезону SS 2021 моделі позували у велосипедках, спортивних костюмах та об’ємних світшотах.

РЕЧІ: Litkovskaya, H&M, Syndicate

Кросівки з минулого

Кросівки та кеди з олдскульним дизайном зручні, універсальні та актуальні цього сезону. Для розслаблених весняних образів поєднуйте їх з улюбленими джинсами та косухою або ж мініспідницею. Вдалі моделі з колорблоком можна знайти в усім відомих брендів, які колись першими почали виробляти схоже взуття.

РЕЧІ: Veja, Converse, Vans

Сліпери

Схоже, домашній режим уплинув і на світових дизайнерів. Такі бренди, як Michael Kors і Balenciaga представили взуття, схоже та капці, і запропонували прогулюватися в ньому в теплий сезон. Але хто буде заперечувати? Для максимального комфорту доповнюйте сліпери довгими сукнями або прямими штанами з легких матеріалів.

РЕЧІ: Serena Uziyel, Charvet, Mango

Масивні прикраси

Великі сережки або браслети доповнять мінімалістичний весняний образ. Наприклад, довгу сукню-комбінацію або офісний костюм. Дизайнери радять придивитися до прикрас недосконалих рельєфних форм.

РЕЧІ: Umoranova Jewelry, Mango, Saint Laurent

Текст:

Анастасія Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.