Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендАвіатори та прямокутні: п’ять моделей окулярів, які ми будемо носити цієї весни

Авіатори та прямокутні: п’ять моделей окулярів, які ми будемо носити цієї весни — Тренд на Wonderzine

Підбірка актуальних оправ

Прийшов час, коли сонце починає гріти трохи сильніше. І хоча приводів для виходу не так багато, погрітися можна й під час прогулянки в парку або на терасі кафе. У таких випадках, окрім маски, може знадобитися пара сонцезахисних окулярів, які будуть гармонійно виглядати з пальтом, яке давно висить у шафі, й улюбленою парою кросівок.

Цього сезону стилісти пропонують досить великий вибір моделей, тож можна не хвилюватися, що вам нічого не підійде. Розповідаємо, які оправи окулярів будуть модними навесні та влітку.

Ретро-авіатори

Авіатори з масивною оправою в стилі ретро мають доволі серйозний вигляд, і від цього тільки цікавіше спробувати комбінувати їх із легкими сукнями, тренчем і чоботами на підборах.

ОКУЛЯРИ: Lexxola, Vehla, Asos



Прямокутні

Сонцезахисні окуляри прямокутної форми родом із 90-х уже облетіли TikTok, популярними їх зробили саме користувачі платформи. Та тренд цілком виправданий: така форма пасує майже під кожний тип обличчя, а знайти їх можна за будь-якою ціновою категорією та кольором.

ОКУЛЯРИ: Mango, Jacquemus, Asos



Cat eye

«Котячі» окуляри то залишають список трендів, то знову повертаються до нього. Така пара поєднує форму популярних вузьких окулярів і класичний елемент у вигляді завищених кінчиків оправи. Цього сезону стилісти та блогери радять купувати кольорові моделі cat eye.

ОКУЛЯРИ: Bottega Veneta, Versace, Pull&Bear



Великі оправи

Якщо вузькі моделі не для вас, придивіться до більших окулярів у стилі 70-х. Найбільш гармонійно вони виглядатимуть з довгою спідницею та піджаком із картатим принтом.

ОКУЛЯРИ: Gucci, Mango, Stella McCartney



Нульові

Окуляри в стилі нульових – тренд не для всіх. Проте, зважившись на таку покупку, ви точно привернете увагу. Серед зірок свою прихильність до спортивної моделі з прозорими лінзами проявила Ріанна.

ОКУЛЯРИ: Loewe, Asos, Saint Laurent



Текст:

АНАСТАСІя Матрунич

Обкладинка:

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.