Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендМікротренд: аксесуари з бісеру, які чіпляються на телефони й маски

Їх обирають Майлі Сайрус і Дуа Ліпа

У мережі набув поширення тренд на аксесуари, які чіпляють на чохол для телефона або медичні маски. Блогери та it-girls пропонують прикрасити одні з найпотрібніших предметів сучасності аксесуарами з наївним дизайном у стилі хендмейд, які нагадують брелоки, що були модними в нульових.

Лідером зі створення подібних прикрас вважається бренд String Ting. Його засновниця Рейчел Стід-Міддлтон розповіла британському Vogue, що спробувала по-сучасному інтерпретувати аксесуар у стилі хіпі ще під час першого локдауну в Лондоні. Дизайнерка почала продавати хендмейд-браслети з бісеру сусідам і друзям, а отримані кошти передавала на благодійність.

Асортимент String Ting прикрашають бусини зі смайликами, очима, перлами, різнокольоровим бісером і гачками та нитками, щоб прикрасу можна було чіпляти на чохол або маску. Тож вони не лише естетичні, а й функціональні. Аксесуари String Ting, які Vogue назвав «ексцентричними та яскравими», сьогодні обирають Дуа Ліпа, Джиджи Хадід, Майлі Сайрус і Кайя Гербер.

«Такі прикраси можуть виглядати грайливо або ж вишукано, тому кожний знайде щось для себе. Ви підбираєте їх, як сумку, і це весело!» – каже дизайнерка.

Раніше ми розповідали про тренд на саморобні прикраси.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.