Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендTikTok-тренд: дівчата показують, як одягалися б у світі, де немає чоловіків

TikTok-тренд: дівчата показують, як одягалися б у світі, де немає чоловіків — Тренд на Wonderzine

Not All Men

У новому тренді в TikTok користувачки публікують відео з хештегом #ifmendidntexist, суть якого – показати, як би вони одягалися у світі, де немає чоловіків. Метою цього тренду є відобразити, що часто дівчатам доводиться вдягатися більш закрито, навіть якщо вони віддають перевагу іншому стилю, заради власної безпеки.

Користувачка abigaillmarissa однією з перших записала подібне відео. У ньому дівчина показала свій образ і сказала: «Образ дня. Якби чоловіків не було, я б пішла в магазин ось так. Але, оскільки чоловіки існують і вони роблять те, що роблять, я піду ось так».

Також тіктокерки часто застосовують на тлі пісню комедійної акторки та співачки Сари Естер Росс, яка проспівала схожий текст. У кінці відео звучить фраза Not All Men як відсилання, що деякі чоловіки виступають проти звинувачень у гендерній нерівності та харасменті, аргументуючи це тим, що не всі чоловіки так себе поводять. Оригінальне відео отримало багато реакцій від інших дівчат і, зокрема, від чоловіків, хтось із них просто реагував на пісню, а хтось намагався придумати новий текст про те, що «тебе б не було, якби не існувало чоловіків».

@ab_ducted

recipe for avoiding confrontation ~wear comfy~wear mask~be in state of constant hissing. ##hippiechick ##fairy ##ifmendidntexist ##foryou ##fypsounds

♬ Not All Men - Sarah Hester Ross
@annikahannukahharmonica

i wish i could blame the cold but hot bitches never get cold?? ##fyp ##stpatricksday

♬ original sound - Abigailmarissa

Дівчата показують, що хотіли б носити більш відвертий одяг без страху, що отримають непристойний або неприємний коментар чи хтось почне до них чіплятися. Найчастіше у відео можна побачити кроптопи, напівпрозорі речі, мініспідниці, підбори, обтягувальні сукні, легінси. Проте деякі показують і звичайні образи, що змушує задуматися, що навіть той одяг, який вважається менш «відвертим», може привертати забагато небажаної уваги від посторонніх. У другій половині відео тіктокерки найчастіше додають ще один шар одягу, наприклад: спортивну кофту оверсайз, довгі футболки, мішкуваті штани, кросівки.

@iftheshoefitswearit

I’m moving house so can’t post ? so have a draffft!! ##fyp ##ifmendidntexist ##midsizetiktok ##midsizefashion

♬ original sound - Abigailmarissa
@isallieh

##notallmen

♬ Not All Men - Sarah Hester Ross
@jadennedwardsss

yeah

♬ original sound - Abigailmarissa
@andurmad

now i’m gonna go have a lovely day at the beach all my myself stay safe my loves &lt3

♬ original sound - Abigailmarissa

Раніше ми розповідали, як зникнення жінки у Великій Британії викликало хвилю зізнань про насилля та домагання.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.